1. 26.
    +4 -1
    geçen yıl kilisteki kampı ziyaret ettim, özellikle çocukların haline cidden üzüldüm.zor beyler,bir gidip görseniz gibtirip gitsinler ne halleri varsa görsünler diyemezsiniz. tozun toprağın içinde, yattığın yer çadır, yemek yediğin yer çadır, okulun çadır. yine de çocuk işte gülüyor, elini sıkmaya çalışıyor, üç beş kelime türkçeyle sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor.

    amaaaa ; hatay, gaziantep,şanlıurfa merkezde aylak aylak dolaşıp bedavadan geçinen huur çocuklarının rahatlığını görünce kuduruyorum. ülkesinde savaş varken kaçan kadını çocuğu anlarım da eli ayağı tutan gavatlar neden burda gib gib dolaşıp esad'ın devrilmesini bekliyor ?

    hırsızı var, katili var, dilenmek için arabanın önüne atlayanı var. milletin karısını kızını rahatsız eden haysiyetsizi var. istanbul tarafındakiler türkmen,eli yüzü düzgün, karakterli.güney ve güneydoğudakilerin çoğu tam çingene.

    amk madem dilenecek kadar düştün,ne diye şehrin göbeğinde yaşamaya kalkıyorsun ? o kampı sana niye açtılar ?

    neyse amk ben de çok doluyum, yazdıkça yazarım. çok zor ama tez vakitte gibtir olup giderler inşallah diyorum sadece. devlet 2-3 imtiyaz sağlarsa da başımıza yeni bir bela alırız. sonra arap sorunu tartışılmaya başlanır.
    ···
   tümünü göster