1. 1.
    -1
    1.si yok böyle bir şey senin abarttığın kadar.en azından benim kafamda yok. 2.si toplumların ahlaki kültürleri vardır. yaşadığın yeri bilmiyorsan o senin sorunun. erkeğin abazan tarafı sonuçta yaradılışından da geliyor sayın geyikli tayt giyen cahil arkadaşım. bilimsel de bir şey bu.erkeğin cinsel uyarılmasıyla, görme duyusunun beyindeki etkilerinin uyarıldığı yerler çok yakın.bu nedenle erkekler etekli bir kadın ya da sadece 'kadın' görse bile ister istemez haraketlilik yaşıyor içinde. ayrıca dediğim gibi toplum olarak belirli konular var asla değişmeyecek, mantık çerçevesine oturtulmayacak. sonuçta irade yönünden de kadın erkekten kat kat güçlü. neden hiç kadınlar için genelev yok? basit bir yaklaşım bence.
    özet:kadınlarla erkekleri bu konu başlığı altında aynı kefede tutmaktan vazgeçin. tamam çok doğru ya da çok yanlış bir durum olmayabilir ama kriterleri de çok farklı.
    özet2:tam olarak haklısın ya da haksızsın diyemem.bu konu lütfen artık tartışılmasın.
    en önemli edit:senin bu bahsettiğin cahilliği, iğrençliği hemcinslerin davranışları tetikliyor. konu cinsellik olunca 'ay ne diyorsun salak, kaşar mı sandın beni' gibi çocukca söylemlerden vazgeçmeyen kezbanlar oldukça toplumun atıyorum %90'ı için sevişen kadın kaşardır.

    bu konu hem çok basit hem de konuşunca uzayan bir konu.
    son olarak artık bu konu bence tartışılmasın. kimsenin seviştiği kimseyi bağlamıyor. neden bunu dert ediyoruz? sevişiyorsan seviş yani. bunu ulu orta anlatmanın da anlamı yok sonuçta arkadaş ortamında sohbet ederken, 'geçen hasan ile bir sevişmişizzz offf' demiyorsan bence hiç bir sorun yok. neyse giberim yatıyorum lan ben, saygılar.
    ···
   tümünü göster