1. 351.
    0
    yavrum , ben sana roche firması en büyük firma mı dedim? sen niye hep lafları zütünden anlıyosun? ama emin roche ve pfizer en kuvvetlilerdir kocum. sen halen milletin listesine bakıyorsun. en zenginde bill gates dersin zaten. bide ben sana bal ilaç mı dedim? bal bağışıklığı kuvvetlendirir ve içinde sadece glukoz fruktoz yoktur , iyi bak. bunun dışında kemoterapi ciddi immun sitemi çökertir , bu yapılmasın dedim , bal ile immun sistemi güçlendir dedim. ben orduda yaşıyorum amk , sen değil. kaç akrabam öldü lan kanserden. bunun primimi yapılır yavşak. ben sana kanser eden gerçek etkenin

    =86 adet nerden geldiği belli olmayan sinyal=

    yazıyorum sen bana halen ot diyorsun tak diyorsun. "ışın tedavisi kaç kişiyi kurtarıyor" diyorsun. lan olum o tedavi günü kurtarır. tekrar meydana gelme olsaılığı yüksektir. bunun dışında "benim kafamda çıkan benler" gibi ters etkide yaratması olasıdır. la dalyarak , ben birşeyler var diyorum bunda. ben sana kocakarı ilacı mı yapalım dedim? "kanser araştırmalarıymış" he oldu amk. lan ökzü benim bu yazıda dediğim asıl şey ;

    =radyasyon'dan ksinlikle uzak dur!! kimyasal ajanlarıda hayatından büyük ölçüde çıkar!! bunun dışında bu bitkide de bir tak var araştır!!!

    kodumun yerinde fıtık olan , başı ağrıyan , mdesi bulanan bana yazar oldu. ne yarak bi duruma geldi lan bu sözlük? zeka seviyesi dibe indi amk. bak ben yazımda ne yazıyorum ;

    =bilim bilinmesi istenilen kadardır=

    diyorum , sen halen yayınlanmış zütlerden bahsediyorsun. lan olum 112 tablet ilaç için 7500 tl para ne la? o ney la? adam çaresiz çünkü verecek!! koduğumun tedavisi yok!!!

    kanser ilaçları hücre bölünmesini engeller , bağışıkloğı bloklar. ben bloklamasın , güçlendirsin diyorum. ayrıca radyasyonun vücutta yarattığı bozukluğa bu dıbına koduğumun bitkisi birşeyler yapıyor ama araştıramıyorum çünkü laboratuarım yok! olum ben imminoplastikler ve blockerlara karşıyım!! amk başka ilacı yok olsa söyleyecem , ısırgan deyipde senin gibi muallaklere kocakarı ilaçsısı diye laf ettirmyecem kendime.

    onun dışında git araşır amk. kanserin tedavisini bulcam de , ne diyorlar sana?

    git uzay araştırması yapacam de , jeolojik yer altı çalışması yapacam de , yeni yakıt türü bulacam de.

    amk yerinde konyada sanaide ilokul mezunu usta bile yaptı suyla çaışan araba , otomobil sirketleri benzinden başka yakıtla olmaz diyor , snki bunların araştırma yerleri trilyonlarca değil amk. sen şirketlere inanan ortalıkta gezen adamsın bende o konyalı ustayım ilkokul mezunu adam. sen beni ilkokul mezunu diye küçümsersin , imkanlarım için küçümsersin , ama suyla çalışan arabayı zütüne sokarım bigün görürsün.

    kodumun memleketinde "farklı bir dşünceye" bu kadar şerefsizce yanıt verilir , "tamam kardeşim buyur araştır yada beraber araştıralım" yok amk anca "senmi bilion sen kimsin kocakarı ilaçcısı" diye tak at. dalyarak git araştır lan araştır bana tak atana kadar!!!

    oğlum sen nerdesin ben nerdeyim? sen sana verilenklerle yetin.

    lan olum araştır araştır diyorum la araştır!!! hazır laflarla konuşma gibtiğimin bölgesinde araştır!!! o habire sövdüğünüz amerikanın emperaylizmin zatrın zurtun köpeği haline gelen bilime de inanma kendin araştık sitiğimin bitkisini!!!

    araştırmak yerine gelip bna "hazır bilgilerle" tak atma git araştır diyorum!!! lan bu yazıyı bi doktorunda araştırası gelir , 3-5 imkanı olan doktor bir araya gelp de birşeyler yapar belki diye de yazdıydım. yok amk anca tak yedim ben!! en ufak bilgisi olan bilgi tasladı , araştıralım demedi gibtiğimin memleketinde!!!

    @mod lardan biri silsin su yazıyı. giberim la böyle işi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster