1. 301.
    0
    hala oynayanlar için; real sociedad oyundaki en potansiyelli takımlardan, ne çok taktan ne çok iyi, tam geliştirmelik takım. bu seviyede almanız gereken mükemmel oyunculardan bazıları:

    jan vertonghen - tuzlu olsa da kaçırmayın bunu sonra üst seviye bi takımda important first player oluyo sittin sene alamıyosunuz. 7.00 dan aşağı oynadığı maç yok amk
    alberto paloschi - napıp edip alın bunu. wilfried i inter e kaptırdım diye bunu aldım, wilfried den 10 kat daha iyi çıktı 2. sezonda la ligada 34 golle gol kralı oldu. oyunun en iyi poacher ı. diğerleri de sigthorsson, yarmolenko ve wilfried.
    fernando (dmc, porto da) - sociedad ın dmc sorununa ilaç gibi bir çözüm oldu. capoue ye para saçmak istemeyen ben, bunu 3m euro ya ve uygun bi maaşa kapattım, duvar gibi.
    gabriel araujo - en potansiyelli dl lerden. bunu bayern e kaptırınca sporting gijon dan canella yı aldım, ortalama olsa da iş görüyo.
    mapou yanga mbiwa - vertonghen in ayrılmaz partneri. 2. sezon 13 milyon euro ya kaptım, verdiğim her kuruşa değdi. sözleşmedeki 40m euro serbest kalma maddesinden yararlanan manu, 3. sezon sonunda kadrosuna kattı bunu. yerini gelecek vaadeden prestia ile doldurdum.
    sime vrsaljko - söylememe gerek var mı?
    andriy yarmolenko - gerekirse 100 milyon verin, alın bu herifi. sol kanatta da natural oynayabildiği için dileğinize göre ya asist ya da gol makinesi olabilir. aldığım sezon 26 gol, 17 asistle bitirdi hayvan.
    antoine griezmann - sociedad'ın gülü, nice teklifler reddettiğim dünya starı. cebinden 10 messi çıkarır.
    bressan - ilk 2 sezon mükemmel uyum sağlamasına rağmen valencia dani parejo yu satılık listesine çıkarınca gözünün yaşına bakmadan 15 milyona rubin kazan a iteledim.
    milan badelj - ilk sezonda gelmiyo, 2. sezon kapılmazsa basın parayı alın. orta sahanın her yerini giberten tam bi box-to-box midfielder.
    radja nainggolan - badelj in defansif versiyonu, 20 determination ile tam bir canavar ball winning midfielder.

    işte o efsane kadro:
    david ospina
    vrsaljko vertonghen yanga mbiwa canella
    fernando
    nainggolan dani parejo
    xabi prieto griezmann
    paloschi (yarmolenko)

    yedekler: vadim demidov, ruben yttergard jenssen, leandro, thomas drage, laurentiu branescu, 2 tane regen
    ···
   tümünü göster