1. 76.
    +1
    @65 hayatını bi amaca bağlaman gerek ancak bunu insanlara bakarak yapamazsın. insanlar aciz ve ekgib. onlara bakıp sürekli yanılıyorsun o yüzden karar kılamıyorsun. varlığının sebebini bulamamışsın. bi aşk olabilir. bi bela da olabilir. bi gün olur merak etme. bi bela gelir başına tanrıya sığınırsın ya da darwine uyar rastgele geldik yok olucaz der ümitsiz bi hayat yaşarsın. ama şöyle bi laf vardı kimin bilmiyorum karmaşık kafa hepsinden iyidir çünkü düşünür. düşünmek iyidir panpa. ama sorgulamayı abartma hayattan soyutmala kendini

    @66 bi yazı görmüştüm asosyal adamın yaptıkları diye. bence asosyallik aslında fıtrattır. ne kadar aktif sosyal olursan ol yanında seni tam tanıyan biri olmadıktan sonra seni bilen biri yoksa kendin gibi davranamazsın. demek istediğim şu ki kendi zevkinden ve rahatlığından çok insanların hakkında düşündükleri senin için daha önemli. o yüzden sürekli değişken tavır gösteriyorsun. kendini tanıt artık bırak kabul eden etsin etmeyenle taşak geç hayatına bak.

    @68 sadece yalnızsın bence. uyku aslında en büyük sorundur panpa. her türlü pgibozu uykusuzluk yararıyor. onu söyleyeyim. uykun düzenli hayatın düzenli ve yalnız değil ama hala ruhunun gibik olduğunu düşünüyorsan geçmişinde ciddi sıkıntılar vardır. bunu çok az söylerim. klagib yalan derler ama gerçekten sen 2 ile 11 yaş arasında ne yaşandınsa o sun. kelebek etkisidir hayat.

    @69 ankaradaysan görüşebiliriz. bu konuda daha fazla şey söylemek isterim.

    @70 yalancısın anladık panpa.

    @71 kimse seni bastıramaz sen istemedikten sonra. pgibojenez diye bir şey var bi oku sana iyi gelir diye düşünüyorum. her şey fikirde başlar varolan her şey bir fikirdi. gördüğün bir kıza gidip merhaba demek için sebep arayacağına hiç düşünmeden gidip söylesen neler olacak kimse bilemez ve bunu yapmaman için kolundan tutan yok. zincirlerini kırabilirsin. acaba ne olur düşüncesinin sonu yoktur beyin her zaman kötüye odaklıdır iyiye odaklı olamaz ama aslında reel düşünmez.
    ···
   tümünü göster