1. 1.
    +2 -2
    söylettim...

    Beyler bilirsiniz ki ben babam ve annemin yanından ayrıldıktan sonra kendi işini kurmuş, zengin olmuş, elit bir çevreye karışmış zeki bir iş adamıyım. Anne ve babamın yanından ayrıldıktan sonra süre gelen yıllar çok güzeldi, her gün başka bir yerde eğleniyor, gezdiğim gördüğüm yerler artık gezi angiblopedilerine sığmaz hala gelmişti, bir gün köşkümde kahvaltı ederken hizmetçim odama girdi ve

    -efenim aşağıda sizin babanız olduğunu söyleyen yaşlı bir adam var, adeta köy kokuyor, bram bram

    -bekle ben aşağı iniyorum sende atolyemden tüfeğimi getir, koş !! dedikten sonra hemen aşağı indim, bilirsiniz ki köyden gelenlere bir alerjim var, kapıya indim bir baktım, yüzü saman tutmuş eski babam gelmiş,

    -ne var lan pis köylü niye geldin buraya

    -ogluuum yeaaavriiiim seni özledüüüm, ne olur goma beni ellere sarılam sana yeavvriiimm

    -çabul git buradan, o yanık sesin ve seni istemiyorum bu evde, samanını da al git !! dedikten sonra bu o yanık sesiyle bir çığırtmaya başladı vay anaam vaaayy.

    -eleeremii gideeeem, o benim ogluuuuum, canını kahvaltısına bandığğğğım, benim zengin gönlü pek zengin ollluummm

    ben bu türküyü duydum nevrim döndü tabi, o arada benim kültürlü hizmetçim geldi elinde benim tüfeğimle... aldım hemen tüfeği, gittim eski babamın yanına, bürdüm bunun o pis kullağını eğdim iyice, vurmaya başladım tüfeğin dipçiğiyle ama nasıl vurma bunu kafa tası iyice çöktü, hırsımı alamıyorum adeta, neyse dedim şimdi bana çabuk tarkandan kuzu kuzuyu söyle yoksa vururum.

    bu etme oğul yapma yeavriiim desede başladı söylemeye,

    işte kuzu kuzu geldiiiim dilediğince kapandım dizlerine...

    dedim kıvır.

    nasıl kıvırıyo gavat, baktım bundan ne köy olur ne kasaba bürdüğüm kulağını bıraktım, tüfeğimi kulağının deliğine denk getirip öldürdüm hergeleyi..

    sizce beyler haksız mıyım ???
    ···
   tümünü göster