1. 51.
    +1
    27 yaşındayım. 2 sene almanyada yaşadım. hem orası hem türkiyede abartmıyorum onlarca kızla beraber oldum. bunların bir kısmını gibmedim.

    ama anlatayım o bir kısımla neler yaptığımı.

    beraber banyo mu yapmadım, defalarca blowjob mı yapmadılar, defalarca zütten mi gibmedim, memelerine nutella sürüp mü yalamadım, topuğundan tutun saçının ucuna kadar mı öpmedim, amlarını yarım saat mı dillemedim, handjob mı yaptırmadım...

    amk düşünün artık... kurun aklınızda ne varsa. ve bu kızlar gayet de evleniyor. bu cidden içinize siniyor mu ? yani bir düşünsenize. madem bekaret arıyorsunuz, bakire olanlarında bunu düşündünüz mü ? anlayın amk kabul edin artık. bizim nasıl zevk aldığımız gibimiz varsa onların da amı var. lan tabi zevk almak isteyecek o da . biz nasıl bu gibi idare edebilirim diye düşünüyorkan onlar da amlarını düşünüyorlar a.q. kıskanacağınız şey daha önce birini çok sevip sevmediği olsun amk. ama karının amı olmasın.

    4 yıl kızın biriyle çıktım. bi dıbını gibmedim. ama her bi taku yedik beraber. kız şimdi evlendi. ve kocası da fotolarından gördüğüm kadarıyla mutaassıp dinine düşkün bir herif. düşünün bu karıyı bakire hiç bir şey yaşamamıştır diye aldı. evleneceğiniz insanın da neler yapmış olduğunu nasıl bilebilirsiniz söyleyin bana ? bazıları anlarım ben diyor. ya bi gibtirin gidin a.q. gibtirin gidin afedersiniz. ulan karının iki rol yapmasına bakar olay. tuttuğu onlarca gib sonrası hafif şöyle ben bilmiyorum ayağına yatıp çekinerek tutar gibinizi. bir iki anlamıyor hesabı evirir çevirir. oh sonra. gel keyfim gel. diyorum ya ruh huur olmasın a.q. ruh orosopu olmasın.

    şimdi hayatımda birisi yok. ama bunca yaşadığım şeyden sonra benim için bekaretin bir önemi yok. çünkü bu benim yaşıma kadar bakire gelmiş karıdan samimiyet beklemiyorum bu saatten sonra. bana hiç bir şey yaşamadım diyecek karı asla samimi gelmiyor artık ne yazıkki. kesin ve kesin yalan söylüyordur. he canım. 27sene boyunca o amı hiç kullanmadın. he. benim için bir meta oldu artık bu bekaret. gibimde değil. bu saatten sonra da gidip köyden falan 18 lik el değmemiş kız bulsam ne yazar. ne konuşucam a.q onunla. beraber barbi mi oynucaz. 18 yaşındaki insanla nasıl yaşıcam lan ben. çıldırtır adamı salaklığı a.q. ne kültür beklersin ne birşey. herşey sana kalır.

    kafanıza takmayın amk. zorunuza gitmesin. inanın ne izmirlilikten ne başka bir şeyden. az biraz mantık yürütün a.q kafanız oraya çalışmasın. bırakın olduğu gibi sevin karşınızdakini. zaten evlilik dediğin beraberlik dediğin bununla başlar. karşındakini hatalarıyla kabul etmekle. inanın evleneceğiniz karının beraber olduğu adam da bir gün biriyle evlenecek. ve o biri de yine mutlaka bir şeyler yaşamış olacak.

    amı için mi seveceksiniz eşinizi a.q. eğer bi amı içinse gibtirin gidin afedersiniz sevmeyin evlenmeyin de .
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster