1. 1.
    +1
    Okunması gerekir. Buyrun:

    Cemaat'ül Fethullah. Merhaba. Öncelikle birkaç düşüncemden bahsedeyim.

    Allah, her şeyi affeder, merhameti yaratanın merhameti, tüm merhametlerden büyüktür. Allah yalnız kul hakkını affetmez.

    Bu konuda birkaç gerçek var ki:

    1) Cemaat'ül Fethullah, bazı devlet kuruluşlarından çeşitli yollarla kendine para aktarmaktadır. Bizzat şahidim. Bilenler vicdanını kandırmasın.

    Bkz bir örnek, Ankara'da ankara ticaret odasının verdiği burs, Cemaat'ül Fethullah'ın mensupları tarafından Cemaat'ül Fethullah'ın evlerinde kalan öğrencilere verilerek, onlardan Cemaat'ül Fethullah tarafından geri alınmakta. iş resmiyette suç teşkil etmemekte. fakat bu burslar, hak eden yerine Cemaat'ül Fethullah üyelerine verilerek, oradan da doğrudan Cemaat'ül Fethullah'a geçmesi, sizce kaç milyon kişinin hakkının yenmesi demektir? vicdanınız cevaplasın lütfen.

    2) Cemaat'ül Fethullah, bir şekilde bazı sınav sorularını çeşitli yollarla Cemaat'ül Fethullah üyelerine aktararak büyük bir haksızlık ediyor, bunu biliyorsunuz, bu bir söylenti değil.

    Gerekçe: Kadrolara biz girmeyelim de adi şerefsiz alçaklar mı girsin?

    Beyler vicdanınıza soruyorum, böyle bir gerekçe gösterilebilir mi? hak yolunda haksızlık yapılabilir mi? hak yolunda haksızlık yapanı allah affeder mi? cezasını vermez mi?

    Kim bilir, sizlerin yerine oralara gidecek insanların nasıl yaşamları var şimdi... Soruyorum vicdanlarınıza, yazık değil mi? günah değil mi?

    3) yaklaşık 14 yıldır Cemaat'ül Fethullah evlerine belki bir ilim bir dini bilgi öğrenirim diye gitmekteyim.

    bugüne kadarki anlatılanların kişi bazında yaklaşık yüzdesini veriyorum:

    HZ. muhafazid: %2
    Fethullah: %87
    Said Nursi: %11

    Böyle bir saçmalık olabilir mi? Peygamber efendimiz dururken bana neden Fethullah'ın hayatı, yaşadıkları, yaptıkları, yapacakları anlatılıyor? karşılaştırılması dahi yapılamazken neden bu saçma oran?

    ---

    şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve artık Cemaat'ül Fethullah'ın hak yol olmadığını görün, hiçbir zaman yanlışa boyun eğmeyin!
    ···
   tümünü göster