1. 1.
    +4
    lan bi gib olmuyo dıbına koyayım özendirmeyin çoluk çocuğu.

    ülkemiz koşulları altında bir kezban ile yaşayabileceğiniz şey en fazla:
    2 ay balım gülüm + seviş, gibiş-sokuş (şu ciksi de çok gözünüzde büyütmeyin amk) + zaman kaybı = aşk (bence değil, ama öyle diyolar)

    neden mi zaman kaybı? amk hatunu baştan tavlıcam diye uğraş, o oldu kendini sevdirmeye uğraş, o oldu tadınız kaçmasın diye yanlış yapmamaya uğraş... sen o kadar çabala o kadar didin, karşındaki kezban aşkom bu aralar benimle ilgilenmiyosooon desin hâla. he sonra bi de gönlünü almaya uğraş seviyosun ya aşıksın ya hani... aradan 2 gün geçsin yine aynı takun bu sefer sarısı. belli bir süre sonra yürümüyoo anlıyo mosooon yürümüyoo, deli gibi seviyom seni ama yürümüyoo (bu da sevgiyi basitleştirmiş insanlardan,senden sıkıldım artıkın kibarca söylenişidir).

    en sonunda şapkayı önüne koyup düşündüğünde vay dıbına koyayım ben ne yaptım lan diyosun, geçmişe bi bakıyosun lan bi am gibmek için neler yapılmış (he gibtin amk gibtin sonra noldu yine cefakar, çilekeş sağ eline mahkum kalıyosun).

    not: bunlar bizzat tarafımdan yaşanmış olaylardır. liselilere de örnek olsun bu yazım. aşk meşk hikaye gibtirin gidin ders çalışın
    ···
   tümünü göster