1. 1.
    +2 -1
    barlarda, diskoteklerde; dövmeli, mini etekli, japone kollu huurları ayıklayıp; envai çeşit, esrarkeş, alkolik huur evladının istifra ettiği helalarda becermek daha makbul geliyor sana. o kokuşmuş nefsini; zinanın emrine amada, fuhşiyatın peşine parvane eylemişsin.

    yedi kat gökler ve yedi kat yerler zina eden kişiye lanet okuyor. arş'ı alada, zina edenlere lanet okuyan yüzlerce melaike haykırışı yankılanıyor. ama senin umrunda mı? alnı secde görmemiş, bir perşembe gecesi ölmüşlerinin ruhuna bir yasin'i şerif hibe eylememiş, o huurdan aşağı konkenci anan, bir allah kelamı öğretmemiş ki zamanında. islam terbiyesi aşılamamış ki; o ganyancı, faizci, yetimin rızkına çöken, itikattan noksan, kahpe evladı babacığın.

    zina ediyorsun kahpe evladı zina. avret yerlerinin çirkin kokusu, cehennem halkını dahi rahatsız edecek mahkeme'i kübrada. ahiret sonrası hayatını kun feyekun etmekle kalmıyor, dünya yaşantını da yerle yeksan ediyorsun farkına varmadan. iş işten geçmeden tövbe kapısından geçin. israfil sur'u üflediğinde eyvah para etmeyecek.
    ···
   tümünü göster