1. 26.
    +19
    yine bigün işten çıktım kafenin önünden geçerken çaktırmadan içeriye baktım. kızı göremedim tüh lan çıkmış amk dedim evin yolunu tuttum. ikinci gün sabah girerken yoktu, öğlen para bozdurmaya gittim göremedim, akşam oldu fikret abiyle beraber çıktık .dedim abi benim biraz işim var sen git. lokantadan çıkarken baktım yine yok amk. meraklanmaya başladım. kafeye girdim patron dışarı çıkmış, diğer garson da kasada bacak bacak üstüne atmış, hani şu camfrog sönmezin küfrettiği fako vardı ya beyler bilenler bilir. patron yok ya o dalyarak da fako gibi oturuyo suratsız huur çocuğu. yaklaştım selam verdim almadı bile bin. ne var la yarram der gibi bana bakıyo. kızı sordum yok gelmedi dedi. niye dedim allah allah bişey mi oldu acaba diye.
    bu bin de galiba kızdan hoşlanıyordu bana gıcığı vardı amk o zaman anladım. bilmiyorum kardeş işim var bi müsaade et dedi. dışarı çıktı sandalyeleri düzeltmeye başladı yalandan. içimden küfredip çıktım dışarı.

    lan dedim yoksa kız ayrıldı mı işten amk canım sıkıldı öyle tek başıma yürüyorum. gittim bi parka oturup düşünmeye başladım. parkın karşısında bi yol var onun da ötesinde apartmanlar var izliyorum öyle. sonra bizim fikret geldi bi apartmanın önünde durdu. arabayı tanıdım hemen.bi apartmanın kapısının önene gitti zile bastı içeri girdi. dedim şimdi çıkarken bu beni görmesin napıyon burada diye hani işin vardı der diye kalktım parktan evin yolunu tuttum...
    ···
   tümünü göster