1. 101.
    +6 -3
    kusura bakmada huur çocuğu sanamı kaldı dine imana döndürmek. burda müslüman kardeşlerinden şuku almak için bi gibim copy paste etmişsin gibim gibi bide okuyun diyosun. kusura bakma cuma namazına gidiyorum diye okuldan kaçan bin liseli bana kaderi anlat. copy paste etme ananı giberim bu sefer. kaderi anlat bana.

    kader:herşey bellidir.
    allah:herşeyi bilir.

    o zaman benim işlediğim günahları doğmadan bilen bi allah var. dıbını giberim böyle dünyanın ben. benim baştan cennetlik cehennemlik olacağımı bile bile beni ne gibime sınıyor. bazı yannanımın antenleri diyor ki neymiş efendim "sana seçme hakkı tanıyor" .la amcık ağzı tanısa ne olcak ? zaten bilmiyomu benim günah işleyip işlemeyeceğimi?

    siz Cennecehennem ya varsa ya yannanı yer cehenneme gidersek diye görmediğiniz duymadığınız dokunamadığınız bi şeye inananlarsınız.

    bende size diyorum ki ya yoksa?

    bana istediğiniz kadar allah kitap var deyin gibimde olmaz.ben hayatın güzelliklerini yaşamıcaksam evlenmeden gibişmiceksem (ki müslümanım diye takılan entellektüel yobazlar zinanın allahını yapar esrarın alalhını içer günahın allahını işler) benim yaşamamın sebebi ne?Arabistana adam olsunlar diye iki satır yazı yazmışlar allah demişler din olmuş.

    araplar karı düşkünüydü engellensin diye zina yasaktır diye bir ibareye yer verilmiş.
    araplar huur çocuğuydu engellensin diye sureler vahiyler yazılmış.

    ve din iman sahibiyim diyen binler bu gün ateistler kadar adam olamamışsınızdır. allah rızası dediniz 3-5 kuruş nasıl cebe indiririz hesabı yaptınız. allah dediniz bakasının karısını kızını gibtiniz. allah dediniz yannanımı yediniz.

    bu nasıl bir iman din? boş konuşma huur çocuğu. eğer din iman diceksen gibtir git islami sözlükte takıl.

    NOT:özet geç diyenin anasını giberim. madem bişey yazılmış ya okuyun yada gibtirin gidin.

    ayrıca allah'â asla sövülmemiştir sadece kişiye sövülmüştür. dini imanı olanlara saygım var ama böyle yannanım gibi olaylardan bahsedip adamın canını sıkmayın.
    ···
   tümünü göster