1. 1.
    +1
    Ulan o kadar yazı yazdım otomatik çıkıştan çıktı entri kayboldu. Sirkan sistemine sokayım sirkaaan.

    Bugünkü entrimde legion commander'den bahsediyorum(dota'daki diğer adıyla tresdin) binler

    Öncelikle caps yok mu diyenlere caps: http://www.cyborgmatt.com...ionCommanderConcept01.jpg

    Legion str türünden bir hero. Kendisinin çok sevilmesinin sebebi ultisi. Ultisi 4 saniye boyunca attığı düşman heroyla duello yapmasına sebep oluyor. O ne lan duello derken ne diyon amcık dediğinizi duyar gibiyim. Duello dediğimiz olayda her iki taraf da skil ve item kullanmadan birbirlerine düz vuruş yapıyor. Kazanan kalıcı olarak +10 damage kazanıyor.(kaybedene bir şey yoktu diye hatırlıyorum.) Düşünsenize oyun başında ve ortasında 10 kill aldığınız 100 damage kazandınız. Akıyorsun kardeşim akıyorsun seni kim durduracak? Ultiye verdikçe süre ve kazanılan damage de artıyor.

    Bu hero carry veya jungler olabilir. Jungler rolünden bahsedeceğim ben. Stoud shield ve tangomuzu alıp orgmandaki nclerin yolunu tutuyoruz. 3.skile veriyoruz. Bu skill bize vuruldukça bellii bir şansla bir anda vuruş yapıyor ve life steal yardımıyla can kazanıyor. Daha sonra ikinci skile veriyoruz. Bu skili kendimize veya dost herolara atabiliyoruz, hp regen + atack hızı veriyor. 3-2-3-2-3-4 skill yapılanmasıyla gidiyoruz. Level 6 olduğumuzda lane gidip ultimizin yardımıyla killimizi alıp nc'de +10 damagein verdiği huzurla kasmaya devam ediyoruz.

    1.skil ne mi işe yarıyor? 1.skil de düşman herolara & kreplere atılan bir alan skili. Bu skil bize atack hızı verdiği gibi düşmanlara da damage veriyor.

    item olarak armlet ve atack hızı veren(hyperstone, sange & yasha) önemli. Fakat bana göre başlangıçta hızlıca kasılabilirse blade mail. Ultiyi atmadan blade mail'e tıklıyoruz ve raibimize ulti atıyoruz. Rakibimiz bize vurdukça canı giderken biz de çatur çutur koyuyoruz ve düşman hero eriyip duelloyu kaybediyor. Ama eğer gecikirse bu blade mail başlangıçtaki kadar etkili olmayabilir. Yine çok etkili fakat başlangıçta etki edeceği yardım çok kritik öneme sahip.

    Bir sonraki entrimde the international 1'i kazanan, 2 ve 3'te final oynayan Na'Vi(natus vincere)'den bahsedeceğim. Keyifle kalın binler
    ···
   tümünü göster