1. 1.
    +7
    Beyler şurda ciddi ciddi fakir insanlar gördüm ve artık zamanı geldiğini düşündüm.

    Öncelikle fikriniz oluşsun diye resimleri atayım sonra neden böyle bir şey düşündüğümü ve neler yapacağımızı anlatacağım. bunlar şuan bulabildiğim bir kaç tutan kuponum daha fazla koymak isterdim ama her kuponun fotoğrafını çekmiyorum amk. Eski yeni artık ne kadar bulduysam:

    http://www.hizliresimyukle.com/ogAf
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAp
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAZ
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAw
    http://www.hizliresimyukle.com/ogA6
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAL
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAS
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAU
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAa
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAe
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAQ
    http://www.hizliresimyukle.com/ogAX

    Bunlar tutan kuponlardan bir kaçının resmi anca bu kadar bulabildim kusura bakmayın.

    Eski resimlerin kaliteleri biraz kötü idare edin artık. Neyse beyler konumuza gelelim. Farkettim ki yıllardır takıldığım bu sözlüğün çoğunluğu öğrenci veya fakir paraya ihtiyacı olan insanlar. Öncelikle yok haram para , başka türlü çıkar, boğazımızda kalır diyecekler arkadaşları uğurlayalım herkesin günahı kendine.

    Şimdi diyeceksiniz ki bu gibindirik başlığı niye açtın. Burada her hafta banko ve süpriz olmak üzere iki kupon vereceğim sadece cumartesi günleri.Akıllı olun beyler kumarı sadece zamanın da ve kararında oynayan kazanır. O yüzden haftanın tek bir günü kupon vericem oda hafta sonları (CL ve Avrupa maçlarına da verebilirim) Kuponları her hafta sonu cuma akşamı yada cumartesi öğleden önce buraya editleyeceğim kazanmak isteyen rezerveleri alıp cuma gecesi burda olsun. Düzenli şekil de sadece cumartesi akşamı maçlarımı vericem yatma ihtimali yok paraya ihtiyacı olanlar oynasın

    Valla ben elimden geleni yaptım beyler bundan sonrası size kalmış isteyen güvenir oynar istemeyen oynamaz. Bakın tekrar söylüyorum bu sözümü sakın unutmayın kumarı sadece zamanın da ve kararın da oynayan kazanır şimdilik iyi akşamlar tekrar gelip sorularınızı yanıtlarım binler.

    17 aralık salı editi
    Özelden gelen sorular vardı cevapladım beyler cevaplamaya da devam edicem merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz ama çok detaya inmeyelim sonuçta bunuda meslek edinmiş bi panpanız olarak meslek sırrı olarak saklayayım

    21 aralık cumartesi banko kuponlar

    Önemli: Kalemle işaretlediğim maç bugünün maçıydı sabah vermek istedim ama yetişmedi o maçı kupondan çıkarın. Kendiniz isterseniz başka maç ekleyin.

    http://hizliresimyukle.com/oP3s

    Bu hafta süpriz kuponum yok beyler güvendiğim süpriz maçlar göremedim bu hafta o yüzden banko kuponum var oranları pek düşük sayılmaz bunları yalanına sokuyumcular için oynadım benim için böyle oranlar söz konusu değil büyük balık peşindeyim ama sizin için her hafta böyle oynayıp vericem kazanın azda olsa bişeyler. Yarın sabah ve maçlar bittiğin de tekrar burada olucam iyi geceler.
    ···
   tümünü göster