1. 1.
    -1
    Beyler üniversite öğrencisiyim, fazla da param yok. Yıldönümünde de kız arkadaşıma güzel bir hediye sunmak istiyorum. Kredi kartım deseniz limiti yerlerde. Panpanız olarak geçenlerde bir yarışma gördüm. #allianz1hikaye diye ve bende buna katılayım dedim. 5 kategoride fotoğraflar yatışıyor ve her kategoriden en fazla oy alan 5 fotoğraf seçilip aralarından 1. Seçilene hediye veriliyor. Bende fotoğrafıma güveniyorum fakat aradaki farkı kendi çalışmalarımla pek kapatamadım. Aklıma inci ruhu ve siz değerli panpalarımla beraber yaptıklarımız, bilgisayar başında değiştirdiğimiz hayatlar, gündemi değiştiren gibertmelerimiz geldi. Bana yardım etse etse siz değerli panpalarım yardım eder. Hadi beyler şu kardeşinize yardım edin, hep parçası olduğum inci ruhunu bir kez de bu kardeşiniz için harekete geçirelim.

    Yapmanız gereken aşağıdaki linke girip bize oy vermeniz. Facebook ile bağlan deyip sayfayı yeniler fotoğraf üstündeki oy vere tıklarsanız işlem bitiyor.

    https://allianz1hikaye.com/p/45016

    Edit: Şimdi 70'e yakın oy topladım en önde giden 770lerde ben kapatamam tek ama siz değerli panpalarımla her şey mümkün.
    ···
   tümünü göster