1. 1.
    +1 -1
    Evet beyler, sözlükte bu konuyla ilgili bir sürü yazı var biliyorum ve bir çoğunuz bu konuyla ilgili başlıkları okumaktan bıktınız. Fakat sorun şu ki halen daha bir çözüm yok.

    Ve ben size çözümü sunmaya geldim.

    Sadece benim yazdıklarımı okumak için (bkz: http://inci.sozlukspot.co...kilarin%20gozu%20korolsun)

    Eminim sizin de başınıza gelmiştir. Çok güzel bir kız gördünüz ve yanında da tipsiz bir adam. Muhtemelen sizden bir sürü fiziki eksiği olan. içinizden ilk kurduğunuz cümle "Ulan bu hatun bu adama nasıl bakıyor?" olur ve cevabı da kesin para için amk dir.
    Evet beyler paranız varsa hatunlar da çok olur bu bir gerçek, peki her zengin adamın, hepsinin yanında çok güzel hatunlar mı var ? Hayır.
    Ya da adam ünlü, popüler ve yanında sürekli manken gibi hatunlar var. Ama herif bildiğin maymun. Ve cevap yine aynı değil mi ? Amk adam popüler o yüzden hatunlar ona bakıyor.

    Ve beyler işte ben size bu başlıkta bu hatunları nasıl kaldıracağınızı öğreteceğim. Yolumuz uzun olacak, benden hergün her dakika birşeyler yazmamı beklemeyin çünkü zaman ayırmam gereken işlerim, gibmem gereken hatunlar var. Caps felan belki sonra veririm ama şimdi kimseye birşey kanıtlamak gibi bir derdim yok. Benim kanıtım zaten anlattıklarımda gizli olacak. Okuyanlar zaten işin sırrını çözüp verdiğim pratikleri yaptıktan kanıta ihtiyaç duymayacaklar.

    Başlık içerisinde de her türlü sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.
    Yalnız tek şartım, amk liseleri uzak dursun. Daha pipisinin yerini 2 gün önce keşfeden adamla birşey konuşacak değilim.

    Let the game begin...

    evet beyler öncelikle burada yok bilmem kaçıncı nesilsin yok şöylesin diyenler gibtir olup gitsinler okumasınlar, çoluk çocukla işim olmaz.

    Kendimden bahsedecek olursam, 30 yaşına merdiven dayamış, zamanında Istanbul'un bütün gece klüplerinin anasını gibmiş, üniversite bitiminde 3 yıl daha istanbul'da yaşadıktan sonra yurtdışında yaşamaya başlamış biriyim. Şu anda da yurtdışındayım ve Türkiye'ye döneni gibsinler.

    edit 1: Evet beyler söz verdiğim gibi size birkaç foto gönderiyorum, bu fotografları gönderme amacım sadece nasıl hatunlar tavlayabileceğinizi görmeniz, muhtemelen belli bir süre sonra sileceğim fakat unutmayın, amacımız normal bir kız tavlamak değil, herkesin "yok o kimseye bakmaz" dediği kızları tavlayabilmek...

    (bkz: http://imgim.com/5803incik2304967.jpg) Hatunun kalçaları çok güzeldi
    (bkz: http://imgim.com/4066incig5523038.jpg) Az önceki hatunun şortsuz hali *
    (bkz: http://imgim.com/4799incik9811680.jpg) Bunlarla neler oldu neler *
    (bkz: http://imgim.com/960incil9693538.jpg) Bu hatun romanyada çok ünlü bir şarkıcı ve birçok kez Türkiye'ye gelir
    (bkz: http://imgim.com/1192incie9316543.jpg) Biraz alkollüydük ama hatun çılgın atıyordu
    (bkz: http://imgim.com/9418inciu7803432.jpg) Bonus, bu hatunun göğüsleri hakikaten 10 numaraydı o yüzden sırf göğüslerini çektim

    edit 2: az önce bir uyarı geldi o yüzden resimlerden birini silmek zorunda kaldım

    edit 3: Kendinize güveninizin artmasını ve kızlarla direk, hiç düşünmeden tanışabilmeyi mi istiyorsunuz ? binler gönderdiğim ses kaydını (ingilizce) sürekli dinleyin, özellikle gece yatmadan önce. Direnç bilinç altınıza güven duygusunu aşılar.
    (bkz: http://www.sendspace.com/file/i724nk)
    ···
   tümünü göster