1. 1.
    +1
    -ilk çekişmeler gezi parkı direnişi sırasında başbakan'ın diktatörlüğü abartıp tabiri caiz ise "amk Tanrı olmak varken niye peygamber olarak devam edeyim" mantığıyla oraya buraya ateş püskürmesiyle başladı.
    -Bu durumu farkeden tanrısı gülen çeşitli videolarla alttan alta laf değdirmleriyle (ki bu konuda ustadır)bi nevi "hoop yarram kendine gel" özetli "başbakana sen sadece bir peygambersin haddini bil"gibisinden uyarılarla sürdü.
    -Beklenen olmadı ve peygamber geri adım atmadı bundan sonra benim borum öter tarzında esip gürlemeye devam etti.
    -Tanrı bunu sineye çekti ve beklemeye koyuldu.
    -En son bomba dersane meselesiyle başladı. Bu aynı zamanda savaşın başlangıcıydı. tanrısının geri adım at telkinlerine uymayan peygmber geri adım atmadı ve başbakan böylelikle 1-0 öne geçti.
    -Başbakanın ikinci hamlesi parti içindeki gülen yanlılarını ufaktan ufaktan tasviye etmek oldu böylelikle 2-0 öne geçti
    -gülen buna daha fazla kayıtsız kalamadı ve cumhuriyet tarihinin en büyük sis'ini attı. bu öyle bir sis di ki peygamber-başbakan "sis atma oç" bile diyemedi. dili tutuldu kaskatı kesildi çünkü o dahil hiçkimse tanrı-gülen'in böyle bişey yapacağını hayal bile edemiyordu. Beklenen kasetler patlamıştı artık. böylelikle tanrı-gülen, kendini tanrı ilan eden eski peygamberi-başbakan karşısında 2 puan aldı ve durum 2-2 eşitlendi. (böyle bir hamle iki puanlık olur)
    -şokun etkisinden yavaş yavaş kurtulmaya çalışan bakanlar ve başbakan ani atak olarak amerikadaki bağlantılarını kullanarak bazı türk okullarına (gülenin masonik okulları)baskınlar düzenletti. ve durum 3-2 oldu..

    şuan için hükümet önde gözüküyor gelişmeler oldukça editleyeceğim çok eğlenceli dıbına koyim s<fafgsdsafdsga

    @2'deki huur dölü için edit: okuyup eksi vermeyen huurnun has evladıdır.
    ···
   tümünü göster