1. 76.
    +2
    Daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim eski zamanlarımda başıma gelmişti. Mesela kızla dans ediyorum yada yakınlaştım, tam öpme hamlesini yapacağım, kız kafasını çevirir ve öpmemi engeller. Şimdi binler eskiden bu duruma acaip bozulur hatta kıza trip bile atardım. Fakat bu konuyla da ilgili biraz düşünüp araştırma yaptıktan sonra aslında çok fırsatı kaçırdığımı farkettim.

    Şimdi binler şöyle düşünün, kıza yaklaştınız, tam öpeceksiniz, kız kafasını çevirdi. Burada yaptığı hareket çok önemli binler, kafasını geriye zütürerek mi öpmenizi engelliyor yoksa kafasını sağa sola çevirerek mi ? Eğer kafasını geriye doğru çekiyorsa, o kız daha olmamış binler, sizinle o anda öpüşmeyecek. Ama eğer kafasını sağa sola cevirip işveye devam ediyorsa burada verdiği mesaj, kolay bir kız olmadığıdır. Bu durumda yapmanız gereken istifinizi bozmadan kızın yanağından öpün, elini çenesine zütürün, kafasını hafifçe çevirin ve dudaklarına yapışın. Bu durumdaki bir kızın sizi öpmeme ihtimali yok binler.

    Hatta size bu konuyu daha iyi anlamanız için bir örnek vereyim. Bir erkek arkadaşınızla barda oturuyorsunuz, ona aynı hareketi yaptığınızı düşünün, yani dudaklarına öpmek için yaklaştığınızı... Eğer huur çocuğu size hallenmiyorsa yada gay değilse herkesin tepkisi iki adım kendini geri çekmek, sizi itmek yada kafasını geriye doğru çekerek aradaki mesafeyi açmaktır (ardından dayağı da yersiniz o ayrı). Hiç kafanıza şöyle bir düşünce gelebilir mi, siz herifi öpmek için yaklaşıyorsunuz ve o yüzünü diğer yana çeviriyor. Amk oğlu halleniyordur size. Kızlarda da aynı mantık panpalarım
    ···
   tümünü göster