1. 151.
    +3
    Evet binler bugün bu kadar yazabiliyorum ama yarın daha fazlasına devam edeceğiz. Size, tek kelime bile etmeden bir kızın hayır yada evet diyebileceğinden emin olacak yolların yanı sıra uzaktan bir kızla nasıl konuşacağınızı, ve klüp yada barlarda kullanabileceğiniz güzel açılış cümleleri vereceğim. Ve bununla birlikte ilk ödevimize başlıyoruz binler. ilk başta kendimize olan güvenimizi kazanmamız gerekiyor.

    Dipnot: binler bu çok önemli bir tüyodur, eğer bir kızla direk gidip konuşmaya cesaret edemiyorsanız kızla tam konuşmadan önce, hayatınızda kendinize en çok güven duyduğunuz anı düşleyin, eminim hepinizin böyle bir anı olmuştur. insanlar tarafından alkışlandığımız yada bir gruba başarılı bir sunum yaptığımız, yada kalabalık bir arkadaş ortamında yaptığınız konuşmadan dolayı tebrik aldığınız anlar gibi.

    ÖDEV!!! Sokağa çıkın ve insanların gözlerinin içine bakın. Onlar göz temasını kesmeden siz de kesmeyin (kız yada erkek, güzel yada çirkin önemli değil) ve eğer kesecekseniz sağa yada sola doğru gözünüzü çevirerek kestiğinizden emin olarak kesin. Bunu en az 3 gün boyunca tekrarlayın.

    Bu arada elimde 1 saatlik bir ses kaydı var. Kendine güven kazanma ihtiyacı olanlar için fakat ne yazık ki ingilizce. Eğer isteyen panpalarım olursa internete yüklerim ve özellikle yatmadan önce dinlersiniz. Ses kaydı direk bilinçaltına yönelik, profesyonel bir ses kaydı olduğu için emin olun çok faydasını görürsünüz.
    ···
   tümünü göster