1. 1.
    0
    acill yardım şu metine bir el atarmısınız.(Translate) ile çevirmeyin.
    ...
    Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Siren Ertan çarmıklı, soğuk kış günlerinde kürk giyerek ısınmayı tercih ediyor. Nişantaşı'nda atölyesi olan Siren Hanım öğle yemeği için atölyesinden çıkarak yakın dostlarıyla buluştu. Yemeğin ardından davetli olduğu bir yılbaşı partisine gitmek için yola çıkan Siren Hanım, fotoğranın çekildiğini fark edince objektifimize gülümseyerek poz verdi.
    ...
    Tansa Mermerci Ekşioğlu, geçen hafta Nişantaşı'nda objektiflerimize yansıyan isimler arasındaydı. Tansa Hanım'a,Nişantaşı'nın arka sokaklarındaki tasarım mağazalarını turlarken rastladık. Hava çok soğuk olduğu için iyice giyinip mağazaları gezen Tansa Hanım, daha sonra ana caddeye çıktı ve aracına binip semtten ayrıldı.
    ...
    Ünlü işletmeci Ali Sayar da geçen hafta Nişantaşı'nda objektiflerimize yansıyan isimler arasındaydı.Ali Bey,bir arkadaşıyla Nişantaş'ında buluşup kahve içtikten sonra yeni yıl hediyesi almak için mağazaları dolaşırken, rastladığı Milli piyango'cudan yılbaşı bileti aldı.
    ...
    Güzel çeviri yapan panpama hediyeler: Özel kız tavlama seti 7 günlük videolu, Vücut geliştirme seti ve şuku nick6 şelale.
    ···
   tümünü göster