1. 1.
    +1
    bak kardeşim,

    ben hayatını berberlik yaparak kazanan biriyim. özellikle şu kış döneminde işler çok kesat olduğu için berber salonuma bir dizüstü bilgisayar aldım. okey oynar, iskambil falı bakarım diye düşünüyordum. nitekim öyle de yaptım. ara sıra bir müşteri gelirse saçını kesiyor, geri kalan zamanda çanak okey, solitaire derken günlerim geçiyordu. taa ki 12,5 yaşındaki çırağımın girdiği bu siteyi tarayıcı geçmişinden görene dek.
    neymiş ne değilmiş diye incelerken, senin bir entry'ne rastladım. nasıl bir yaradılışa sahip olduğunu anlamak için o andan itibaren seni takip etmeye başladım. gece gündüz uyumuyor, senin yazdıklarını okuyordum. sürekli başlık sıçıyor, entry kusuyordun adeta.
    yaptığımın ne kadar saçma olduğunu, uykusuzluk yüzünden dikkatim dağılıp bir müşterinin kulağını kesince fark ettim. ama bu öyle bir bağımlılık olmuştu ki, bir an önce tıraşı bitirip bilgisayara koşuyordum. bir değil iki değil, bütün müşterilerim benden soğumaya başladı. mahalledeki saygınlığımı yitirdim, kimse benden selam almaz oldu.
    çıraklık meslek lisesinden bilgisayar bölümüne yatay geçiş yapan eski çırağım sayesinde ip adresini buldum. yıllardır bileylemediğim kör makasımla çükünü kesmeye geliyorum. son 31'ini çek ve ailenle vedalaş. sana bunları ödeteceğim.
    ···
   tümünü göster