1. 76.
    +5
    Mesela örnekler vermek istiyorum, evlendiğinizde sizi çıldırtacak.

    Ben mesela kafası rahat bir herifim, daha önce de söylemiştim. bazı şeyleri kafama takmaktansa oluruna bırakmayı seçerim hep, yani evde yemek yoksa asla ortamı germem, üzmem yani karşımdakini, gider dışarıdan söylerim amk, imkanımız var sonuçta, ve hatun da çalışıyor yani, ne diye yemek yok muabbetine girip ortamı gereyim ki, yeriz dışarıdan. bunlar önemli şeyler değil.

    ütülü birşey yoksa da gider kendim ütülerim, kuru temizlemeye veririm ya da, evin altında var zaten kuru temizleme amk, çok zor bir olay değil.

    ya da eşim birşey almak istediği zaman ( tabi mantık çerçevesinde ) asla itiraz etmem, gider alırım. Sonuçta evlenmişsin abi, ailesinden koparmışsın, ailesi olmuşsun, dolayısı ile ne isterse yapmak isterim her zaman, elimden geleni de yaparım.

    her ay ortalama 1 kere hatta bazen 2 kere yurt dışına çıkarım, paris, gdansk, münih, barcelona, giderim. ve elim boş dönmem, illa mutlu etmeye çalışırım eşimi,

    1 lafına altına araba bile çektim, 0 kilometre, ve bu anlattıklarımı siz de yapacaksınız, yaparken keyif de alacaksınız, sonuçta eşiniz, mutlu olsun ki siz de mutlu olun değil mi?

    ama tüm bunları yaparken, haftasonu evi temizlediğinde, siz spor salonuna gidip biraz kafa dinleyip biraz da kendinize vakit ayırdığınız zaman, eve döndüğünüzde eşinizin "hiç anlayışlı değilsin, hiç bana yardımcı olmuyorsun" lafını duyduğunuzda da işte benim gibi evlilikten pişman olacaksınız bin kuruları, evet, pişman olacaksınız!
    ···
   tümünü göster