1. 276.
    +3
    benim ortaokul sınıfı komple muallak ruhluydu amk..

    1) istiklal marşı sırasında rahat durumunda en az 10 kişinin erekte olmuş pipisini elime aldım.. 10 kişinin de eline vermişimdir yine aynı şekilde..

    2) pandik çok olağandı..her an her yerde herkes birbirine pandik atıyordu.. bazıları artık cılkını çıkartıp kolunu daldırıp gittiği kadar ileriye gidiyordu ve elini çekmiyordu..

    3) sakso çektiriyoruz diye sırada otururken arkadaşın kafasını apış aramıza pipimizin üstüne ağzı gelecek şekilde eğip, boynundan itip dakikalarca öyle bekletiyorduk.. aynı şekilde banada çok yapıldı bu..

    4) bir de penis sıkma hareketi vardı ki mantığını bugün bile anlamakta güçlük çekiyorum.. evet o sırada şaka yapacağımız arkadaşımızın penisini sıkıp bağırtırdık..

    5) eğilene dayama.. bu da çok popülerdi.. zütü açığa çıkanın arkasına geçip ileri geri dayardık amk..

    evet şimdi anlatınca baya sapık bir sınıfmışız amk ve 20 erkeğin en az 15i bu çarkta yer alıyordu.. .. işin garibi bunu 2-3 sene boyunca her gün yaptık ve sakallar tellenmeye başlayınca yavaşça kestik.. kızlar artık kendi aramızda yaptığımız bu sapıklıklara alışmıştı.. üf amk... o yüzden olsa gerek ortaokul arkadaşlarımla hiç görüşmüyorum *
    ···
   tümünü göster