1. 1.
    +1
    @8 huurçocuğunun flama taşıyanı. siyasetten gram anlamaz, sosyoloji bilmez. tipik bir ak it.hadi hülooğğ yaz lan zütünün gılıyımm de.içini dök böyle saptamalar sana göre değil.
    tabi ki olması gereken oldu.ama üzerinden 8 gün geçtikten sonra, emniyetin içinin tamamen boşaltılmasından sonra,ek savcı atayıp yeni düzenlemeler getirildikten sonra, yargıçlar baskı altında bırakıldıktan sonra...
    kim bilir daha bilmediğimiz daha neler oldu. mesela dün gece adalet bakanının soruşturma başsavcısı tufanla gece yarılarına kadar görüşmesi gibi...
    burada şaşırtıcı olan bayraktarın istifasından sonra başbakanı da istifaya davet etmesi. üstelik kendi oğlu hakkında tutuklanmasını gerektirecek kanıt veya suç unsuru bulunmayan fakat zan altında olduğu için istifa eden bir bakandan bahsediyoruz.ve istifa ederken başbakanın talimatıyla o araziler imara açıldı demesi hiç mi düşündürmedi seni? yani demek istiyor ki ben kimim ki kafama göre imar planı çıkartayım başbakan istedi yaptık.ama ben yine de soruşturmanın bağımsızlığı için istifa ediyorum ve başbakanı da istifaya davet ediyorum.
    inşallah yeni bir strateji değildir bu.erdoğan bayraktarın tamamen hür iradesiyle böyle bir açıklama yaptığını ummaktan başka ne gelir elden?
    4.dalga operasyonun da yolda olduğu hakkında çok sağlam bilgiler sızdı.bu operasyonda birçok ünlü simanın adı geçiyormuş. bilginiz olsun panpalarım.
    ufak bir serzenişti. affola..
    ···
   tümünü göster