1. 126.
    +4
    lise sonda saçma sapan bi kız meselesi yüzünden kavga etmiştim. ki hayatımda ettiğim ilk ve son kız kavgası da odur. gururuma yedirememiştim, saçma sapan bi mevzuydu. neyse. kavga ettiğim eleman sosyalci amk, bi de kopuk sürüsünü de toplamış, çıkışta gibicekler beni. ne kadar teke tekte kendime güvensem de 6 tane hapçıyı dövemem dıbınakoyim, o kadar da değil.

    biz de o zamanlar metalciyiz, marilyn manson özellikle. bizim grupta tek bi eleman vardı, adam bildiğin arabeskçi amk. siyah kumaş pantolon, beyaz çorap, beyaz gömlek, kunduranın arkasına basar falan. öyle bi tip, niye bizle kankaydı bilmiyoduk. o da niye bizle takıldığını bilmiyodu. o zamanlar cep telefonu lükstü amk, herkeste yoktu, sınıfta birinden buna (adı haşmet olsun, öyle komik bi adı vardı zaten). dedim haşmet yetiş, ebemi gibecekler, adam topla benim okula gel. hemen cevap yazdı, "geliyorum kanka, rahat ol" ben de rahatladım cidden, manyak bu çünkü, ordu toplar gelir. son tenefüste koştum ikinci kata çıktım, kapının dışına bakıyorum nerde elemanlar diye. bi baktım teres gibi tek başına gelmiş mal. hay dıbınakoyim dedim, yarra yedik.

    çıkışta yanımda getirdiğim bir defter ve bir kitabı bi kıza verdim, dedim bunlar sende kalsın bugün. koştum gittim haşmetin yanına hemen. "lan olum salak mısın, niye tek geldin?" dedim. bu gömleği bi kaldırdı, pantola döner bıçağı sokmuş. vay amk diye düşünürken içgüdüyle arkama baktım, bu it sürüsü çıkmış bana geliyo. haşmete dedim "ver sen şunu bana"

    bıçağı havaya kaldırıp "hüleeaaayyn!" diye höykürerek bi bağırışım var, o sırada okuldan çıkan bin kişi durdu sustu bana baktı dıbınakoyim. bu it sürüsü de dondu kaldı, ben hönkürerek bunların üstüne koşmaya başladım, bunlar da kaçmaya başladı.. rahat bi 300-400 metre koştum peşlerinden amk. sonra yoruldum, bunlar uçtu gitti zaten. yorulunca da aklım başıma geldi, lan dedim napıyorum ben. pıçaa bi çöpe attım, geri okula koştum servisi kaçırmiyim diye.

    o gün akşam dersaneye gittiğimde duymayan kalmamıştı dıbınakoyim.. (final dersanesiydi, sadece öss'ciler 2500 kişi falandı) ben koridorda sınıfa giderken bana millet yol açmıştı o gün.. ben de saf saf "la noluyo" diyorum kendi kendime.. niyesni öğrendiğimde zütüm tavana sürtmekten tahriş olmuştu.
    ···
   tümünü göster