1. 1.
    +75 -51
    bi' bakalım. o manitayı şu an belki de kırmızı winston soft içen bir bin patlattı lan. =) kim bilir neler söyledi giberken de ve en önemlisi de manita da o binin altında kim bilir nasıl titreye titreye orgazm oldu ak. hiç düşünüyo musunuz bunları midesini gibtimin ezik, bitik, çaresiz binleri? belki de her buluşmaları bi' zaman sonra gibişle sonuçlandı? lavuk gibi kalktıkça şu an baştacı yaptığınız manitayı arayıp eve attı falan. pantolonu sıyırıp, kulodun içindeki ama dilini, dudaklarını, gibini sürttürdü. sonra da komşular duymasın diye sessiz sessiz inleyerek gibiştiler vs. o dudakları öperken, ona aşkım canım derken, sarılırken, saçını okşarken aklınıza geliyo mu başka bi' binin manitaya girip çıkarken saçlarından tuttuğu, o öpmeye doyamadığınız dudakların arasında gibini kaydırdığı, o sırta salyasını akıttığı, memeleri avuçladığı falan?

    neyse, gibtir edelim bunları de mi? namus iki bacak arasında değil sonuçta.

    ee daha daha nasılsınız godoşlar? =)

    edit: @47 kırmızı marlboro içiyomuş ve bakire hatun veya hatunlar bozmuş. pm ile sorun, belki de baştacı yaptığınız fahişelerden birini bozmuştur. hem kanka olursunuz adamla. benim hatun yatakta nelerden hoşlanır diye sorarsınız. =)

    edit2: beyler şakirt, dinci, yobaz değilim, sıktınız artık. =) şerefli bir kız ile evlenmek için dinci olmam gerekmiyor midesiz gavatlar.

    edit3: git çarşaflıyla evlen diyenler, cidden gibtirin gidin. bakire olmayan kızın karşılığı çarşaflı kız mıdır? hem kültürlü, kaliteli, üniversite veya lise mezunu, güzel, eğlenceli ve şerefli bi' bakire yok sanki memlekette. malsınız, bitiksiniz, eziksiniz ve her savunmanızda da belli ediyosunuz bunu. =)

    edit4: o değil de, biraz daha serpiştirelim içine hayattan. o baştacı yaptığınız hatunu domaltıp giberlerken ağzına tükürmüşlerdir kesin. bunu her hatun ilişki sırasında yükselirken yapar veya yaptırır. bi' de böyle ciddi ciddi yatakta aşkla değil de canavarca gibişenler var. o patlak manitayı giberken züt yanaklarını tokatlaya tokatlaya kızartanlar, saçı çekiştirip küt küt kalçalara taşakları çarptıranlar falan. =( feci valla...

    edit5: beyler yeter artık, iyice kuduz köpek gibi saldırır oldunuz. biliyorum canınızı yakan entryler giriyorum, kan beyninize sıçrıyor manitanızı gibenleri aklınıza getirdiğim için ama savunmalarınız gerçekten de çok çirkinleşiyor. eziksin, o hem kültürlü hem kaliteli, hem şerefli kızlar sana bakmazlar diyenlere iki çift lafım var; diyelim ki sizin dediğiniz gibi? eziğim? diyelim ki o kaliteli kızlar benim kalemim değil? peki sizin gibi onun bunun gibtiği fahişelere mi tamah edeyim? yani onları mı kabulleneyim kaliteli manita bana bakmıyor diye? ne mecburiyetim var? illa bir huuryu baş tacı yapıp evlenmeli miyim? aklı olan adam bu savunmanızdan sizin nasıl bir ezik olduğunuzu, nasıl bir çaresiz - bitik, godoş olduğunuzu anlar. kimse kimseye mecbur değil gibikler ki zaten siz bitik olduğunuz için, ezik olduğunuz için, çaresiz olduğunuz için onun bunun altında inlemiş manitaları kabulleniyosunuz. çünkü bilinçaltınızda mecbur olduğunuz, çaresiz, ezik ve bitik olduğunuz gerçeği yatıyor. =)
    ···
   tümünü göster