1. 1.
    +6
    bigün dolmuştayım memlekette. öndeki kızın saçları upuzun dümdüz , o kadar güzeldiki. yüzünü görmüyorum bile , umurumda da değil. hayal kırıklığı oluyo zaten çoğu zaman. neyse... ben en arka koltukta oturuyorum , yanımda bir boşluk var sonra bi teyze oturuyor aynı koltukta ama hiç benden tarafa bakmıyor. bu kızın saçlarının bir kısmı arka tarafa doğru , yani bana doğru salınmış vaziyette duruyor. bende koltuğu tutar gibi yapıp saçlara dokundum. "lan kadife gibi amk bu nası bişey ya , bu saçsa milletteki ne amk" deyip duruyorum içimden. o sıra saçlarını çaktırmadan okşarken hatunun minibüs sağlam bir kasise girdi ve o sıra ellerim saça dolandı.

    hafiften çekiyorum gelmiyo , hissedecek de hatun bana "sapıııkk" diye bağıracak diye korkudan altıma sıçıyorum , soğuk soğuk terler boşalmaya başladı benden. elimi hiç hareket ettiremiyorm , hissetmemesi imkansız. birkaç dk mücadele verdim ama olmadı , sonra hatun "müsait bi yerde inebilirmiyim" dedi , dedim "ahanda sıçtın yavrum , kesin sapık ilan edecekler gibecekler belanı"...

    kız inerken elimle koltuğu sımsıkı tuttum dışarı doğru bakıyorum "haberim yokmuş gibi panpa" modundayım ama elime dolanan bir miktar saç duruyor halen. o sıra kız kalktı "ayhh" diye bağırdı beklenen üzere. ben hiç oralı olmadım. sonra dolmuş şöförü "ne oldu" dedi , yanımdaki teyze de "koltuğa sıkışmış saçı" dedi ve bana dönerek "genç bi kurtarsana" dedi , bende koltuktan kurtarırmış gibi yapıp saçtan elimi kurtardım kız indi. bu sıada kız kafasını döndüremediğinden ötürü görmedi ne olduğunu.

    yalnız kız indikten sonra yanımdaki teyze "bi dahakine böyle birşey yapma , her zaman benm gibisi olmaz bak yanında" dedi güldü ama ben yerin dibine girdim.
    ···
   tümünü göster