1. 1.
    +8
    ulan varya bıktım ben bu aileden!! hep aynı şey! lan diyorum güzel komik bir film açayım hep beraber izleyip gülelim ailecek!

    2010 yılbaşında öyle yapmıştık. ne güzel açmıştım bir jim carrey filmi güle güle girmiştik yılbaşına ne güzel. hiç unutmam o güzel mutlu geceyi.

    hep kavga eden tartışan huzursuz bir aileyiz.. her yıl başı, bayram falan böyle özel günlerde bir sebepten tartışma çıkarır babam, abim,annem ...

    ulan sabahtan beri ailece izlenecek en güzel komedi filmlerini indirmişim, ayarlamışım "açayam mı?" diyorum
    yok diyor annem. haber açıyor babam.. e ne oldu? haberlerle ilgili yorumlar ve sonucunda gelen tartışma. salonu terkediş odaya gidiş !

    amk hep gülünen, eğlenilen o mutlu aile ortdıbını oluşturmaya çalışıyorum ama hiç olmuyor!

    sadece ben çalışıyorum bu ortamı ambiyansı oluşturmaya, diğer karşeşler de anne de baba da böyle bir çaba da yok !

    işte bana asıl koyan da bu !

    şimdi salon da cem yılmaz ın son gösterisini izliyolar ! ulan daha önce 50 kere dedim açayım izleyelim diye bir türlü izletememiştim! şimdi tv de veriyor ya amk hemen izlerler işi gücü bırakıp!

    gibtiğimin tv si yönlendiriyor , ben yönlendiremiyorum evimi ailemi!

    asıl koyan ne biliyonuz mu dostlarım?
    arkadaşlar çağırmıştı, taksime gel yılbaşında dolaşak, belki kız düşürürsek eve gelirsin ev partisi yaparız " diye... yok dedim, ailemle geçireyim,bu sefer güzel bir yılbaşı olsun, tıpkı 2010 daki gibi !

    veya çocukluğumda ki güzel, mutlu hep gülünen o "parlement pazar gecesi sineması" izlerken ki sıcaklık gibi bir ambiyansı tekrar yakalrız belki dedim ama nafile amk!

    odamdayım yine yanlız inci de derdimi paylaşıyorum sizlerle...

    mutlu yıllar olsun herkese panpalar ...
    ···
   tümünü göster