1. 1.
    +7 -2
    daha sonra bu sen kimsin yaa kesin bizim okuldansın şeklinde bi muhabbet çevirmeye başladı.. dedim senin kafa baya çalışıyo hemen çözdün sizin okuldan olduğumu..
    her neyse sonra muhabbet bi şekilde normale döndü ne söyledim ne yaptım hatırlamıyorum ama gayet normal bi şekilde konuşmaya başladık.. ha ufak bi not önceden de söylediğim gibi ailemden uzakta okuyorum, hatun memleketimde okuyo, memleketten benim yaşadığım yer ortalama 200km yani çok uzak değil ama çok yakın da değil..
    sonra konuştukça bu hatunun muhabbeti saflığı hoşuma gitmeye başladı, yavaş yavaş her msn açtığımda online mı diye bakmaya, her online olduğunda yüzümde gülücükler açtığını farketmeye başladım, hiç görmediğim bi hatundan hoşlanmaya başlıyodum sanırım tabi bunu başlarda kabul etmek kendime bi hakaretti, sonuçta düzenli uzun soluklu bi ilişkisi olmasa da kendi çapımda bi hatun ortamı olan bi insandım arada onla arada bunla takılıp yolumu buluyodum hacılar, neyse bu konuşmalar yaklaşık 2 ay sürdü.. dönem sonu yaklaşıyodu artık memlekete dönme vakti geliyodu, bi gün yine online oldu bu dedim ki ya bunca zamandır konuşuyoruz bi fotoğrafın yok mu bi göreyim sıfatını neye benziyosun, var dedi bi saniye arıyorum dedi, o bi saniye bi ömür gibiydi anasını satiim, koydu fotoğrafı ilk gördüğümde ulan dedim bu ne, sen nasıl bi varlıksın cennetten mi düştün, tabi bunları kendi kendime diyorum hacı tutupta kıza söylesem zütü kalkar diye sesimi çıkarmıyorum ehehe..
    heh işte bi bu ekgibti dıbına koyim bi güzel olması ekgibti huurnun..
    ···
   tümünü göster