1. 26.
    +7
    bi kaç gün daha geçti muhabbetimiz iyice ilerledi.. bi kaç kez daha buluştuk hep fuar alanına gittik hep aynı bankta oturduk hep aynı şeyleri yaptık sonra ben onu eve bırakıp kendi evime kadar yürüdüm binler..

    ara tatilin bitmesine 2 gün kala tekrar buluştuk.. bu sefer gidecektim artık hüzünlüydüm biraz.. buluşma yerine geldiğinde onun da hüzünlü olduğunu farkettim.. ne oldu dedim.. gidiyosun ya dedi.. dedim gidiyosam gelecem geri temelli gitmiyorum ki hem 2 ay öncesine kadar yoktum dedim.. ama şimdi varsın dedi..
    içten içe bi sevindim.. ece benimle çıkar mısın dedim bi anda.. nasıl çıkarmısın dışardayız ya dedi.. bi salakladı.. ulan öyle değil sevgilim ol işte dedim..

    renk attı beyler, suratı bi değişti anlayamadım sevindi mi üzüldü mü sinirlendi mi.. içinde neler yaşadı o an bilmiyorum ama.. murat ben daha önce kimseyle çıkmadım dedi..
    dedim daha iyi işte.. ilkler hiç unutulmaz dedim.. peki o zaman dedi.. ama baştan söyliyeyim dedim uzaktayken bişeyler çok daha zor olur.. eğer katlanamayacaksan hiç bulaşma bana dedim..

    sorun yok dedi.. ben senden hoşlanıyorum..
    ···
   tümünü göster