1. 51.
    +9
    sonra döndüm okula.. sabah akşam mesajlaşıyoruz.. onunla yatıp onunla kalkıyorum.. telefon kulağımda konuşurken uyuyakalıyorum.. olur ya böyle yastığa kafanı koyarsın sonra telefonu da kulağının üzerine koyarsın salak salak konuşursun saatlerce.. yaptınız mı bilmiyorum ama ben çok yaptım gibim gibi olur o durum genelde uyandığında bi 25 dakika telefon ararsın.. öküz gibi yatarken o telefon kim bilir nerelere düşer..
    herneyse.. herşey güllük gülistanlık ilerledi bi dönem daha böyle geçti ben her ay bi kez memlekete gittim annemler çok şaşırdı tabii yine gelmezdin ne oldu sana diye.. özlüyorum sizi deyip geçiştirdim hep..

    yaz tatili vakti geldi ben deli gibi sevinçliyim tabii rahat 1 aydır görmüyorum nasıl özledim anlatamam.. bavulumu topladım atladım otobüse geldim memlekete eşyaları koydum direk kızın evine koşturdum.. mesaj attım neredesin diye evdeyim dedi.. dedim bi aşşaa in kuzenden sana bi hediye yolladım sizin sitenin orada bekliyo seni..

    yaa olmaz molmaz dedi.. ısrar ettim çok önemli dedim.. peki dedi iniyorum birazdan.. sitenin girişine saklandım.. bu indi bi 10 dakika sonra aşşağı karşıdan gördü beni koşarak geldi boynuma atladı.. aşkım erken gelmişsin dedi.. evet dedim süpriz yapaym dedim.. böyle salak saçma süprizleri çok yaptım beyler.. daha sonra hatırladkça var dıbına koyim işim gücüm yokmuş lan diyo insan ehehe
    ···
   tümünü göster