1. 51.
    +12 -1
    yaz tatilinin biteceği gün buluştuk pampalar tekrar eceyle.. seninki ile sinemaya gidecektik yine hangi filmdi net hatırlamıyorum ama gibimsonik bişeydi.. amaç zaten film izlemek değil yanına oturup elinden tutmaktı benim için.. sadece yanında olsam yetiyodu beyler..

    neyse filme gidecez güyaa seninki dedi ki aşkım babam izin vermemişti bugün dışarı çıkmamıza..
    ee?
    o yüzden bende kuzenle filme gidecez dedim öyle izin alabildim..
    ee??
    kuzen gelecek şimdi babasıyla birlikte o zamana kadar sen ortalıkta görünme..
    tamam dedim.. tamam dedim ama nasıl sövüyorum dıbına koyim belki daha 1 ay görüşemeyecez ama kuzen çıktı başımıza.. neyse geçtim sinemanın içine oturdum bekleme kısmındaki sandalyelerden birine bunun kuzeni geldi babasıyla (kuzeni kız bu arada) kuzeni gelmeden önce biz biletleri almıştık tabii yan yana 3 kişi.. neyse amcası gibtirdi gitti kaldık biz 3'ümüz kuzeniyle tanıştırdı bizi sonra geçtik sinemaya
    hatun ortada oturuyo ben soldayım kuzeni sağda..
    film başladı izliyoruz falan filan.. sonra fllmde bi öpüşme sahnesi vardı bu benim gözümü kapattı dıbına sokayım sonra bende ellerini çektim yanaklarından tutup yapıştım dudaklarına..
    ulan kız gib gibi kaldı.. hiç kımıldamıyo ben kendi kendime güreşiyorum kızın dudaklarıyla.. ama yanakları kızardı onu farkediyorum yavaştan.. sonra kendini geri çekti
    napıyosun dedi.. iyiyim sen napıyosun dedim.. yaa saçmalama kuzenimin yanında neden yapıyosun dedi.. ulan kuzenin gelmeseymiş napaym şurda 1 ay görüşemeyecez özleyecem köpek gibi senin söylediğin şeye bak dedim..
    hafif bi gülümsedi.. ufak bi öpücük daha kondurdum dudaklarına..

    ilk öpücüğümüzdü ulan.. 7. ayın sonunda öpmüştüm ilk defa vay amk..
    ···
   tümünü göster