1. 101.
    +6 -1
    *aşkım gelme tamam ben bi şekilde idare edip babamları kandıracam gizli gizli konuşmaya devam edecez..
    güler misin ağlar mısın.. kaldım gib gibi.. bilemedim napacagımı beyler.. mesaj attım dalga mı geçiyosun sen benimle dün ne diyodun şimdi ne diyosun diye..
    düşündüm gece boyu demiş vazgeçmeyecem senden niyetim yok..
    eh peki dedim sevindim lan.. giydim okul formalarını gibtirdim gittim okula.. yarak kürek derslere girdim bi gibim anlamadım bi an önce geçse 2 hafta da gitsem hayaliyle yaşıyorum zaten..

    2 hafta sonra gittim binler memlekete.. hemen buluştuk klagib öpüşüp koklaştık.. bu arada ben telefonda mesajlaşırken filan olayı sürekli gibiş sokuşa getirmeye çalışıyorum artık çünkü bi yerden sonra dayanılmıyo ulan kaç ay oldu el insaf bizde insanız dimi amk..

    neyse sürekli geçiştiriyo bu beni.. sonra bi gün muhabbet sırasında sus artık eline verecem oynayıp duracan şeklinde bişey söyledim.. tam net hatırlamıyorum muhabbetin nasıl başladığını beyler ama buna yakın bişeydi.. o da veremezsin dedi.. veririm-veremezsin derken iddaa'ya girelim o zaman dedim.. nasıl girecez dedi.. ben çıkarıp senin eline verirsem sen benim istediğim bişey yapacaksın eğer yapamazsam ben senin istediğin bşey yapacam dedim.. tamam dedi bu

    ow yess heycanlı kısımlar geliyor binler hazırlanın ehehehe
    ···
   tümünü göster