1. 276.
    +7
    nerde kalmıştım lan.. heh tamam..
    beyler yine ayrıntıya girmeden devam ediyorum mümkün olduğunca.. 5. veya 4. haftasonumuzda ipler koptu.. yine güzel güzel evcilik oynuyoduk..
    ece bana yemek hazırlayıp odaya getiriyodu.. sonra sabaha kadar film izleyip sohbet edip sonra koyniş koyniş uyuyoduk tek kişilik yatağında..

    iplerin koptuğu hafta sonu herşey normal başlamıştı aslında.. çeşitli entrikalarla ben gizlice eve sokuldum odaya yerleştim telefonu kapadım..
    sonra akşama kadar odada sarıldık birbirimize özlem giderdik.. film seçmeye çalışırken bu bi anda aşkım ben seninle daha ileri gitmek istiyorum dedi..
    bende istiyorum tabiki aşkım ama ne kadar ileri diye sordum ?

    bilmiyorum belki sürtünürüz dedi.. kafam döndü bi an heycandan.. beklemediğim olaylar yaşanıyodu..
    beyler şunu da belirteyim kız ailesi tarafından sürgün edildiğinden dolayı tek ailesi olarak benim kaldığımı düşünüyodu anasıyla babasıyla konuşmuyodu doğru dürüst.
    şimdi bu kızı gibmek benim açımdan duygu istismarı gibi olacaktı.. ama şimdi ne kadar böyle düşünsem de içimdeki huur çocugu olm nolacak nasolsa evleneceksin diyodu

    neyse tamam dedim sen bilirsin.. sonra üzerime çıktı yatakta kilodunu indirdi yavaş yavaş sürtünmeye başladı.. gözleri kayıyodu zevkten agaaaa.. ben de tabii aynı
    şekilde kendimden geçiyodum ama onun durumu daha bi başkaydı.. sonra bu, malafatı eline aldı yavaşça dıbına zütürdü, tuttum omuzlarından dur dedim saçmalama.
    ilerde pişman olacağın bişey yapmanı istemiyorum.. he şimdi bazı huur cocukları çıkıp diyecek ki senin yalanını gibeyim.. ama olaya biraz benim açımdan
    bakarlarsa görecekler gerçekten sevdiğimi.. neyse geçtik.. ben durdurdum bunu..
    bu olaydan sonra ece iyice kendini saldı.. artık bana olan güveni tavan yapmıştı
    ben herşeyi yaparım nasolsa sen beni engellersin durmamız gereken noktayı biliyosun modlarındaydı bana karşı.. ulan bu ilişkide durmamız gereken noktayı bilecek
    olan sensin, normalde dur aşkım ypma aşkım etme aşkım demesi gereken amlı değil midir a dostlar ben mi yanlış biliyorum yoksa ??
    ben erkeğim benim nefsim daha kolay yanılır dıbına çaktııım..

    belkide en büyük hatamız buydu dıbına pet şişe soktuklarım...
    ···
   tümünü göster