1. 326.
    +5 -1
    okul çıkış saatlerini ağzından cımbızla alarak öğrendikten sonra çıkışlarda okuluna gitmeye başladım.. dersanede son ders'e giremiyodum tabiki bu durum için
    yoksa ben dersten son çıktığımda çoktan kaçırmış oluyodum ece'yi.. bu arada ufak bi not düşecem pampalar dershane diye yazılıyo bu muallak dersane diyip duruyo sinir oldum diyen bin varsa aranızda onu ta zütünden gibeyim benim keyfim değil mi lan dersane yazacaam..!

    neyse agzına osurduklarım ben çıkışlarda almaya gidiyorum bazen öğlenleri gidemediğim için.. bi gün yine dersaneden erken çıkacam hazırlanıyorum pat bi mesaj

    • canım bu akşam çıkışa beni almaya gelme..
    -neden??
    • arkadaşlarımla gidecem bu akşam eve
    -manyak mısın kızım sen? insan çıkışta beni almaya geliyo diye hallenir mi sevgilisine? millet deliriyo amk erkek arkadaşımı 1 saniye fzla görsem diye sana noluyo?
    ece bi anlat derdin nedir ? dedim..
    • yaaa murat.. sen bana çok baskı uyguluyosun dedi..
    -eee?
    • ben senin kölen değilim dedi..
    -eeee?
    • beni biraz rahat bırak.. dedi..
    -rahat bırakmaktan kastın arkadaşların gibi zütünün bi parmak altında etek giymene, içine kırmızı sütyen üzerine beyaz gömlek giymene izin vermekse bırakamam kusura bakma dedim... he tabi bunların arasında her gün okuldan sonra lise formasıyla kafelerde mekanlarda deli dana gibi dolanmak.. erkeklerin çoğunlukta olduğu ortamlara gidip oralarda zütü başı sallamak da bana ters kaç senedir öğrenemedin mi bunları dedim..
    • artık bişeylerin değişmesi lazım murat dedi..
    -değişecek olan ben değilim 10 sene önce de böyleydim 10 sene sonra da böyle olacam.. bi öyle bi böyle değişip duran sensin dedim..
    • o zaman yürümeyecek bu aramızdaki dedi..
    o an sağ kolum kopmuş kan kaybından ölüyomuş gibi hissettim beyler.. nasıl bi acıydı dıbına koyim tek bi mesajla bitiriyodu 4 senelik emeği.. belki de çoktan
    bitmişti onun için ama ben çabalayıp çırpınıyodum bişeyler için.. sonra ben saçmalama buluşalım yüz yüze halledelim bu olayı dedim.. peki dedi..

    ertesi gün buluştuk bi kafede sanki ilk defa tanışıyoruz gibi aramızda 3 metre mesafe.. be dıbına koduuum 6 ay önce ağlayıp duran sen değil miydin aşkım sen
    benim tek ailemsin lütfen beni bırakma diye bu haller ne?? demek istiyo insan ama diyemiyo işte hacı..
    neyse
    • evet dinliyorum
    -dinleyecek ne var ece yine pişman olacağın bişey yapmak üzeresin lütfen tekrar düşün..
    • ben yeterince düşündüm murat.. sen geri kafalısın.. odunsun.. romantik değilsin.. çok sert davranıyosun.. hayatıma çok karışıyosun..
    -ee ?
    • eee'si şu artık seninle olamam dedi.. bi an duraksadım.. başka bişey yok dimi dedim..

    o anda ece'nin telefonuna mesaj geldi..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster