1. 1.
    +41 -1
    geçen hafta oturduk böyle kızlı erkekli bi ortamda, bira içiyoruz. mavra geyik derken saat baya bir ilerledi. sonra yeni tanıştığım kızlardan biri çıkıp "herkes çok utandığı bir anısını anlatsın" dedi.

    baktım herkes atladı, evet evet çok güzel olur anlatalım dediler. ben de durdum düşündüm ne anlatsam diye, sonra tezcanlılık yapıp "ilk ben anlatacam" dedim. herkes beni can kulağıyla dinliyordu, ben de başladım anlatmaya;

    "lise 1'de iken çok samimi bi arkadaşım vardı, adı ismail. biz bununla hep bizim evde oturup ferre izlerdik. tabii izlerken de boş durmaz birlikte 31 çekerdik. bi gün bi ferre izledik adam kadının suratına boşalıyordu. lan dedim ismaile, gel biz de birbirimizin üstüne boşalalalım heyecanlı olur. bu da kabul ettik. biz başladık birbirimize baka baka 31 çekmeye. sonra ikimiz aynı anda birbirimizin tişörtünün üzerine boşaldık. ama boşaldıktan sonra hiç konuşmadık, çok utandık. o kadar utandık ki o olaydan sonra hiç görüşmedik. böyle bir anımdır."

    ben bunu anlattıktan sonra ortamda bi sessizlik oldu. kızlar hadi kalkalım ya filan dediler. sonra herkes gitti, beni de bi daha hiç kimse aramadı. sizce niye?

    özet: beni yakan ismail'le çektiğimiz 31 oldu
    ···
   tümünü göster