1. 126.
    +1
    Ellerim hala titriyor bu duruma nasıl geldiğimi düşünüyordum, daha birkaç gün önce hayatım normaldi, aslında normal değildi fakat yinede bazı insanların düşebileceği ve hemen içersinden çıkabilecekleri bir durumdaydı. Şimdi ise tamamen kendimi bir çeşit gruba dahil etmiş olarak bulmuştum ve warlowun en başta söylediği gibi buna başladığım andan itibaren çıkışı yoktu ki şu an zaten bu duruma geldikten sonra işin içerisinden çıkmak tamamen imkansız gibi birşeydi.

    Alicianın yüzüne bakmadım. Ellerime bakıyordum sadece, önceden sargılı olan elime tip tip bakıyordum. Gerçekleşen şeyler akıl almaz duruma gelmişti. Artık anlayamadığım bir haldeydi herşey, sanki bildiğim dünyadan uzaklaşmış, tamamen bilmediğim yep yeni bir dünyaya girmiştim ve kendimi işlerin tam merkezinde, mevkisi yüksek olan insanların ortasında yanlış şeyler yaparak bulmuştum.

    Birden bire sağ yanağıma alicia tokat attı. Okadar sert bir tokattıki kafam yana doğru dönüp duvara çarptı. iki darbenin etkisiyle sinirle Aliciaya dönmem ile üzerine fırlamam bir oldu. Kızı ellerinden tutup üstüne yüklenip yere düşürdüm. O altımda ben üstünde iki eli yanlara açılmış birşekilde yere yığıldık. Yere indiğimiz an ona bağırmaya başlamıştım "Herşey senin yüzünden oldu! En azından belki çıkabilirim bunlardan kurutlabilirim diye düşünüyordum, senin gibi karının dıbına koyayım huur!" diye ingilizce bağırdım, neredeyse on dakika boyunca küfürler aynı şekilde devam etti. Bütün pişmanlığımı ve nefretimi, şimdiye kadar yaşadığım şeylerin stresini ve yeniliğin getirdiği etrafı anlayamamdan kaynaklanan kaygıdan oluşan bir duygu patlamasını tamamen ona kusuyordum.

    Ben bunları yaparken o donuk bir yüz ile bakıyordu. Hiçbir şekilde bir duygu yoktu ve bu beni dahada sinirlendirmişti. Elimden birisini boğazına doğru tam zütürüyordum ki, birden bire karnımda birşey hissettim.

    Alicia ffonunun sivri tarafını saniyeler içerisinde karnıma dayamıştı, gayet sakin bir şekilde konuşmaya başladı "Kriz geçirip geçirmemen umurumda değil ama bana ufacık bir zarar vermeye çalışırsan seni şurada ikiye ayırırım."
    ···
   tümünü göster