1. 226.
    -1
    @184 beni, seni bırak. şu anda olaya odaklan ve şöyle hayal et. (ulan bi' salağa laf anlatmak kadar zor bi' şey yok şu memlekette)

    şimdi diyelim ki gibi olan bir canlı var. evlenecek? bu canlı, şu ortamda başka birisinin ilk entryde anlattığım şekilde gibtiği patlak bir fahişeyi nasıl kabullensin? nasıl sindirsin. şimdi diyeceksin ki o daha önce gibişmedi mi falan. ulan bi' de düşün ve diyelim ki gibişmedi? lan bu kadar uzatmanın da alemi yok aslında. şöyle sorayım; erkeği kadını bırak dicem ama bu kez de çıkacaksın özgürlük, herkes istediğiyle gibişir diye kıvıracaksın. nasıl anlatsam ki sana olayı.

    ya bre yavşak: ben hiç kimseyle sevişmediysem bakire bir kız, şerefli bir kız isteme hakkı doğuyor mu bana? doğru olan bu mu? doğru olan bir hatunun başkası altında, evlenmediği ve evlenmeyeceği adamlar altında defalarca gibişmemesi değil mi? peki bu doğruyken; neden erkek gibişince hemen yanlış oluveriyor o doğru? ulan izah da edemiyorum ak, digiturk'e çok atarlıyım, konsantre olamıyorum konuya. nasıl örneklendirsem bilemedim. =)

    reyis bir kızın evlenmeyeceği bir adam altında defalarca gibişmesi, işi fanteziye dökmesi falan doğru mu değil mi? doğru diyosan, istediği gibi gibişir diyosan tartışacak bi' şey yok.

    senin bahsettiğin şey apayrı. erkek gibiştiyse daha önce, kız da gibişebilir de, o zaman sorun yok da falan da filan da. bunlar başka saçmalıklar.

    edit: digiturk'e atarlanıyorum şu anda, kusura bakmayın arkadaşlar, cümleleri toparlayamadım.
    ···
   tümünü göster