1. 1.
    +16 -2
    illa ki gavat diyenler olacaktır. onlara da saygı duyuyorum. şimdi binler harbi aşk adamı olduğuma inandığımdan size bi kaç bişi söylicem. onaylarsınız onaylamassınız eyvallah ama saygı duyun giberim.

    olum şimdi geliyo yazarın biri 'kız arkadaşım bakire değil' diyo. bi düşün bakalım sorun kızın bekareti mi? senin düşüncen 'lan kız benimle birlikteyken de yapar mı acaba amk?' bu yüzden kaybediyosun. güvenmiyosanız ne diye ilişkinizi sürdüyosunuz amk. kıza ne laf atıyosun, kötü kötü şeyler söylüyosun onun hakkında. lan olum kadınları ezmeyin bu kadar. hor görmeyin amk. senin dünyevi zevklerin varsa onların da var amk. kendi iradesiyle gitmiştir senden önceki lavukla sevişmiştir sanane amk.

    olum aşık oluyosunuz çok seviyosunuz. kız bakire değil diye öldürmeyin aşkınızı. sevin, sevmek güzel şey. sen onu amı için mi seviyosun be dıbını gibtiğimin evladı.

    bakirsindir eyvallah lafım yok ama sen gibiş gibiş yıllarca sonra gel 'kız arkadaşım bakire değil yeaa' diye ağla.

    bi de şu tayfa var; 'ulan bakire ama ya anal, oral yaptıysa' ya amk kız sana o güveni vermediyse gibtir et gitsin. ne paranoya yaratıyosun. kendinize güvenmediğiniz için oluyo bunlar. sen nasılsan karşındakinin de öyle olmasını dile. sen bin ol heee karı bakire olsun. gibtir lan yarram.
    ···
   tümünü göster