1. 1.
    +1
    panpa o günde 1 saat bile etmeyen namazın ne faydası var sana bana bi de hele, arapçasını ezberlediğin duaları okuyup hafıza tazelemekten başka?
    ateistlerin başkalarını hor gördüğünü nereden çıkardın? çevremdeki insanlar arasında çok alçakgönüllü ateistler de var bu genellemen yanlış olmuş.
    fakirlere ve açlara yardım sözünüzden tiksiniyorum artık, sırf allah korkusu ile yapılan yardımlar bana çok samimiyetsiz geliyor ve bu da yardımsever ateistleri bir nebze daha yüceltiyor, çünkü tanrıdan hiçbir karşılık beklemeden yapar ateist insan yardımını ama bunu yazdım diye de hayırseverliği tasvip ettiğimi sanma sakın aslolan yardımlaşmaktır çünkü tepeden inme değildir, oysa hayırseverlik öyle değil tepeden baktırır insana.
    paranız var ise hacca gidin diyorsun, hacca gitmek arap burjuvalarına para kazandırmaktan başka bir işe yaramaz bana göre ve putperestliktir hac ibadeti. hiçbir kutsal işlevi olmayan kabe'nin etrafında dönerek nasıl sevap kazanabilir ki insan? ve fakir insan bu sevaptan ekgib kalacak tabii.
    son olarak sırf cehennemde azap çekmemek için inanıyorsan samimi değilsin.
    ···
   tümünü göster