1. 1.
    +11 -1
    edit: ananın dıbına kadar yolun var hajroviç bini o kadar bilgi boşuna beyler dünyada oynayacagı en buyuk klup galatasarayı geçmeyecek kafası çalışmayan sıradan bir ortasaha oyuncusu yakında sıradan takımlarda goruruz kodugumun salagını ananın dıbına kadar yolun var

    Öncelikle bir Galatasaraylı olarak yeni transferimizin tüm camiaya hayırlı olmasını dilerim. sıkı bir galatasaraylıyım ve bu transfer beni çok mutlu etti. Galatasaray ilgilendiğinden beri takip ediyorum bu adamı beyler neredeyse her videosunu izledim ve size tanıtıyorum.

    - öncelikle müthiş bir sol ayak galatasarayda adam gibi sol ayaklı oyuncu yok ilaç olacak.

    - türk statüsünde oynayabilecek. bir çok örnek var 'boliç' olsun fenerbahçe ülkerdeki 'emir' olsun hepsi türk statüsünde oynuyor yani aman aman bir muallaklik olmazsa değişmez sol kanatımız olur.

    - 22 yaşında beyler daha ve bosnanın yetiştirdiği en iyi oyunculardan biri gözüyle bakılıyor. dünya kupasında patlama yapacaktır o yüzden ocakta transferi bitirmemiz müthiş oldu diyebilirim.

    - frikik mevzusu beyler sağ taraftan drogba bile alamaz bu adamdan frikikleri sol ayaklarıyla delici goller atmış ki daha 22 yaşında biri için bir çok güzel frikik golüne imza atmış.

    - tellesin geldiğini düşünürsek sol kanat çok değişik olucak beyler. hızlı dinamik olacak gs uzun yıllardır sol kanat göremedik adam gibi. hajrovicin gerçek mevkisi sağ kanat beyler soran olmuş ama bruma oynadığında sola riera oynarsa sağa geçer yani bu adam kanatlara ilaç.

    - klose messi karışımı bir tipi var. bu da sevmemizi kolaylaştırır.

    - ayrıca beyler bu adam dünya kupasına hazırlanıyor oynamak zorunda yani türk statüsü olacak allahın izniyle yoksa bu adam sıcak bakmazdı. yazdan sonra zaten kanıtlarım giderim derdi bir yerlere mantıken.

    - şu videodan da kısa bir yorum yapabilirsiniz beyler ; http://www.youtube.com/wa...OBxY&feature=youtu.be

    - https://www.youtube.com/watch?v=LinmsqzngdE#t=23 bu videoda da galatasaray gelmek istediğini söylemiş beyler ayrıca bugune kadar uzamasının nedeni de kökeninin türk olduğunu kanıtlamak için uğraşıyorlarmış.

    - http://instagram.com/izethajrovic_official hesabıda bu beyler manitanın dudağa yapışmış bin hırçın topçu anlaşılan. ayrıca tellesin galatasaray garanti geldiğinin de kanıtı; http://instagram.com/alextelles13 son paylaştığı fotodan anlayabilirsiniz.

    - http://www.transfermarkt....profil/spieler_74996.html transfermarkte bu beyler değeri gayet iyi. mevkileri golleride burda yazıyor bakabilirsiniz.

    edit: tek ümidim yerli sorunu çıkmaması fakat ünal aysal en çok istediğim adam demişti 1 hafta önce yani o mevzuları halletmiş olabilirler zaten adı da izet ak oynatmazlarsa giberim.

    edit: anasının dıbına kadar bilgi verdim panpalarım iyi okumalar üşenmeyin okuyun.
    ···
   tümünü göster