1. 76.
    +1
    şimdi freudvari analiz katkılı yargı dökersek biraz okuyucularımızın lugat çorbalarına,

    velhasıl ilk söyleyeceğim şey şudur, ayak fetişizmi bir hastalık değil, takıntıdır. saplantıvari müthiş bir mastürbasyondur. deha vücudun cikse ve yavanlık orjinalsizliğine haiz bir sıfat vakıfsızlığındaki am züt gib meme metasına karşı geliştirdiği oldukça pratik ve bir o kadarda refleksif dışavurum çeşnili panzehire verilen addır.

    ha ama bu demek değildir ki, her ayak fetişisti bilinçli olarak kabullenir bu durumu. o da yanlış. nitekim, herşey gibi cinsellikte, bilinçaltı köprüsünün bir nevi harcı olan, çocukluk ve bebeklik arasında şekillenişinden ötürü, çokça dişi ayağına tanık olma haizliğine müsait bir bünye de pektabii ne vakit teen heceli taktan yaşlara vardığında, bizahit ayak fetişisti sıfatı sahipliğne vakıf olabilir pekala.

    ayağın bayanı olur ki bir de, yok kokudan bayanı değil, kadın denilen katlanılamazlıkları cinsellik ile tolere ve nötr edilmiş olan insanüstü canlıların ayaklarını ele alalım mesela, şapur şupur yalanır bu bir, ikincisi, domalık pozisyonda ayak tabanlarını parmak uçlarının üstüne dikip de bana seyr eyleden hatuna gurban olurum gurban.

    neyse hadi iyi işler.
    ···
   tümünü göster