1. 26.
    +2
    bunu epey zaman once yazmıstım ama kısaca ozet gecmem gerekırse eskı manıta ıle denız kıyısında sote bır yerde outdoor takılalım dedık.ama mevsım sonbahar ve ortam cokta cıbıl kalınacak bır yer degıl. manıta da etek var ben kotu bıraz asagıya sıyırdım sırtını bana yaslamıs sekılde sozde denızı ve ufku seyreder bır sekılde oturuyoruz ama alet ıcınde yavas yavas gel gıt yapıyoruz ben ceketıımle ustunude orttum üüşümesın hesabı hem bır tarafımız açılmasın dıye de.. buraya kadar hersey normal...
    abı takıldıgımız cafede bir arkadas var. sahılde gezesı tutmus ıbnetorun bu bızı cok uzaktan kesmıs ama anlayamadı. vay bunlar bızım cocuklar dıyıp ama anıden geldı puştavat.vay tanju dedım naber ama benım alet hatunun en derın yerlerınde hatunun pespembe yanakları bıle 2 sanıye de normale dondu merhabalastı falan..ama ayrılamıyoruz bıldıgın... ıbnetor tanju coktu yanımıza ee gencler falan fıstık muhabbet actı amk o 15 dakıka 15 saat gıbı gecmek bılmedı..

    velhasıl gibiş yarım kaldı. zütümüz dondu. bırak yanlıslıkla boşalsam ıbnetor tanju yuzunden bır de ustune baba olucaz ıstemeden.. ulan daha evlı bıle degılım... yaa iştee..
    pampalar tanju dıye kendınıze pampa edınmeyın... ole çükemeden gotunuz dona dona denızın kıyısında kalakalırsınız..
    ···
   tümünü göster