1. 501.
    -1
    @417 aga sen ne diyosun allah aşkına ya... bi tak bilmiyosan konuşmiyicaksın bu kadar basit.. tribünün t sinden çakmayan bi gerizekalısın.. adam hala reklam diyo yok böyle bişey.bi insan bu kadarda ezik olmazki.. giblenmiyosunuz diye bu kadar kuyruk acısı yapma.. kabullen bunu ve gibtirgit. kendi uydurduğunuz şeylere kendinizi inandırmayın komik duruma düşüyosunuz. senin şeklini şemalini çok merak ettim nasıl bi liselisin çözemedim ya.

    edit: bu aralar sesi çıkmayan derken? dediğim gibi biz bi çok şey yapıyoruz ama 1 tanesi bile duyulunca reklamcı oluyoruz. şuan hayvan barınaklarına yardım yapıyoruz ve köy okullarına yardım yapıyoruz kimin haberi var? iyiki bi van için atkı attık dıbınakoyim reklamcı olduk..

    yav başka tribünden örnek versen tamamda ultraslan dediğin nedir dıbınakoduum? kimsiniz olum siz? kim sizi rakip oalrak görüyo 1 örnek versene bana.. alın klüpten paralerı karton tutun sonra en iyi biziz diyin siz anca. başka bi gib yapamazsınız koduğumun modern ultraları.. gelen geçen folloş ediyo rakip bile görmüyolar sen hala ua diyosun yazıktır günahtır kabullenmekte bi erdemdir bunu unutma kabul et bu işi beceremiyosunuz ya bu kadar basit ya..

    bizden biraz tribün kültürü tribün ruhu öğrenin..biz öyle sadece evdeki maça gidip 3-5 dakika bağıranlardan değiliz.iç dış basket hentbol her maçı kovalarız bunu unutma..bak partizan a truva yaptık sizinkilerle fb liler özenip organizasyonlar yapmaya başladılar ama yapamıyolar..ilk defa eurolig e katıldık bide.. kaç tane sağlam aksiyon yaptık.. atina belgrad gibi aksiyonlu deplasmanlara ilk ve tek çarşı gitmiştir türkiyeden.. hemde ilk kez katıldığımız eurolig e..siz yıllardır katılıyosunuz ne zaman aksiyonunuzu duyduk? sienanın bize sataşıp saldırdığımızda dayak atıp pankartlarını almamızı saymıyorum bile. üstelik partizan deplasmanına 14 yıldır kimse giremiyodu onlar bile tebrik etti.. hentbol basket her maçı kovalarız biz beni konuşturtma bizde tribün ciddi bişeydir..siz istanbulda panathinaikoslulardan dayak yemeye devam edin amk kekoları..

    her zaman dediğim gibi sen istediğin kadar zütünü yırt yaz buralarda ama şunu bilki sadece biz değil HiÇ BiR TRiBÜN SiZi gib-LE-Mi-YOR! bunu bil yeter..had şimdi reklamcı falan diye papağan gibi tekrarlamaya devam et amk barzosu
    ···
   tümünü göster