1. 1.
    +3 -5
    ♥♥♥merhabalar benim yakışıklı prenslerim, yine ben:) aranızdan en iyisini seçene kadar yılmayacağımı daha önce de belirtmiştim. henüz birinizle cinsel münasebet gerçekleştirememenin verdiği üzüntü kalbimi en derinlerinde bir kor gibi yakmakta :( incici sövalyemi elde edeceğim günü adeta gelinlik bir kız gibi beklemekteyim ;)
    yanıyorum işte anlayın beni♥♥♥ ama buluşmamız yakındır;) cuma akşamı evim boş.
    biliyorsunuz babamla yaşamaktayım, fakat cuma akşamı yalnız olmamız için kendisini konya da ki amcamlara postaladım ;) sadece uçak biletiydi, cebine para koymaydı derken 600 lira civarı para çıktı cebimden, ama mühim değil tabii, mevzu orgazmsa gerisi teferruattır benim için ;)
    canlarım beni az çok tanımışsınızdır artık, 28 yaşında, 175 boyunda ve son derece bakımlıyım, narin bedenimde tek tüy dahi bulamazsınız♥♥♥ ben böyle şehvertli bir kancıkken partnerimin sıradan bir mahalle delikanlısı olması beklenemez tabi. o da son derece bakımlı ve tutkulu olmalı♥♥♥ beni orgazmın derinliklerine sürüklemeli, penisinin üstünde ceylan gibi süzülürken beni okşamalı, tenimin her noktasına dil atmalı♥♥♥ ben asla azla yetinmem, prensimde benim gibi tutkulu ve azgın olmalı. karnı aç bir kaplan gibi bana atlamalı, beni düdüklemekten asla ve kata yılmamalı, kıçıma öyle pompalamalı ki taşağı taşağıma çarpıp o çaatt diye beni benden alan sesi çıkartmalı. hadi canlarım, en iyinizi bekliyorum, sevgilerle... metin... ♥♥♥
    ···
   tümünü göster