1. 1.
    -2
    moderatörlere belirtmeliyim ki öncelikle , amacım kesinlikle siyaset değildir olamaz.
    lüften bilgisi olmayan , sadece görüşü olan insanlar yorum yapıp kalabalık etmesinler.

    benim asıl sormak istediğim şu size "bilgili" arkadaşlar. fakültede bir arkadaşla konuştuğumuzda , ki kendisi bayağı kültürlü bilgili bir arkadaştır , bana deniz gezmiş hakkında şu sözleri söyledi ve aklımı karıştırdı :

    o adam hiçbir zaman basına yansıtılanlar kdar , yazarların yazdıkları kadar masum bir genç değildi. yazılı tarihte belirtilir. deniz gezmiş kamplarda yetiştirilmiş bir kişidir. kaleşnikofla hızlı şekilde nişan alıp hızlı şekilde hedef vurabilir. silah konusunda üstün kabiliyetli ve yetenekli bir insandır. nişan almadan kaleşnikofla kafadan vurabilecek kadar tehlikeli bir insandır.

    dürüst olayım deniz gezmiş hakkında detaylı bir bilgim yok , internette bu dediklerini araştırdım birşeylere rastlayamadım. ama aklımdan da geçmiyo değil artık : acaba deniz gezmiş gerçekten de tarih geçtikçe abartılan bir insan mı ? gerçekten suçlu mu ? masum mu?

    bilgili olanlarınızın benim için değerli olan yorumlarını bekliyorum

    edit : aranızdaki bazı andavallar hakaret ediyorlar , size sadece gülüyorum allahın ezikleri. ben bir görüş belirtmedim , belirtmeyeceğim. merak ettiğim bir soruyu sordum ama daha sorulara dahi tahammülünüz yok acıyorum...
    ···
   tümünü göster