1. 1.
    +1
    neyse @8 açılalım madem.

    lan özgüveni bırak da, gurur yapma meselesi var ya o adamı gibip atıyor. lisede falan iyi kötü kızlarla çıkardık, çünkü saftık yani kısa vadede düşünürdük herşeyi. çakarım geçerim falan filan ya da imkansız, kusursuz aşkı falan arardık. çocukluk işte.

    biraz daha büyüyünce işin öyle olmadığını anlıyorsun. üni oluyor başlıyor 1 oluyor 2 oluyor, tak bir kız görüyorsun sigara içerken kapıda. daha çektiğin duman gelmeden geliyor gözüne. bir bakıyorsun diyorsun ki işte bu ya, hayatımın kadını amk. o an sanki tüm uzuvlar bir anda duruyor amk. ya karşında bildiğin geleceğin görünüyor sanki, kadının duruyor amk.

    neden gelmişim oraya. boş bir okul, beş yüz kişilik ama 499 boş 1 o. ders yok amaç onu görmek, bir bakışını yakalamak sadece. o bakışından milyonlarca anlam çıkarmak. görenin o bakanın ben olduğumu anlamak. anlık depresyona girmek. yüzlerce hayal kurmak. bu oluyor belki sadece amacımız.

    işte devam etmiyor bazen, o hiç farkında olmadığın gururun giriyor devreye, gidip bir selam bile diyemiyorsun amk. o öyle her gün gülüyor karşında, sen eriyorsun amk. aynı anda yirmi kişi gülüyor sana ama o gülmüyor diye dünya sana somurtuyor bildiğin. o uzakta çünkü, belki tanımıyor bile seni.

    gidip sorasın geliyor aslında; beni sevebilir misin? falan. ya da beni sevebilmen için ne yapmalıyım? ya da beni tanıyon mu lan sen?

    hadi eyv, uzun amk okumayın.

    özet: yok özet okuma amk.
    ···
   tümünü göster