1. 1.
    +7 -5
    ikircimli, çelişkili ve saçma hareket. nereden bakarsan bak internetime dokunma gaza getirmesinin boş oluşunun tezahürü.

    bence internete dokunulmalı. zira yapılmak istenilen düzenleme, kişisel haklara saldırıları, özel hayatın teşhirlerine, manipülasyonlara, spekülasyonlara, yalana dolana karşı bir önlem niteliğinde. zaten özgürlüğün temelinde de bu vardır. başkasının sınırına girersen orada özgürlüğün biter. bu düzenlemeye kim karşı çıkar, gezi sürecinde sıklıkla gördüğümüz kışkırtma ile insanları gaza getirip olayları körükleyenler karşı çıkar, karşı çıkar ve karşı çıkmaları için de gerek hükümete düşman olmuşları gerek safları kullanır.

    eş zamanlı meydana inme çabaları da bu yüzden. maksat yoğurdun içindeki hıyar olmak. ama bilmiyorlar ki bu hareket prensibiyle kendilerinden bir cacık olmaz.

    işin garip tarafı bu internetime dokunma maskesi altındaki gösterilere çanak tutan ya da destekleyen veya bu insanları gaza getiren tipler nazarında redhack kahraman adeta.

    şimdi soruyorum;

    -hakaretin, yalanın, kışkırtmanın önüne geçilmek istenmesi mi internet özgürlüğünün kısıtlanmasıdır?

    -yoksa sevmediğin kişinin kişisel mailinin hacklenmesi mi internet özgürlüğünün kısıtlanmasıdır?

    insanlar eğri oturup doğru konuşsun. illegaliteyi kahramanlık olarak gösterirken illegelitenin önüne geçilmek istenmesine faşizm diyorsan senin çakralarının hepsi kapanmıştır. at gözlüğünü çıkart ve nefretin ile hakkaniyeti birbirinden ayır.

    --spoiler--

    alıntıdır

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster