1. 26.
    +1
    1- kadın peygamberin olmaması rastlantı olamaz mı kardeşim? tanrı strateji oyunu mu oynuyor? ki hristiyanlarda meryem ana var kadının da ne kadar onemli oldugunu anlayabiliyoruz, bizim müslümanlar yobaz
    2- tanrı yobaz değil tanrının belirli kuralları var, bu kurallara uyarsan cennete gideceksin uymazsan cehenneme gideceksin, biyolojik bir deney gibi düşün farelere şartlı pgiboloji öğretiyorsun. farelerı kısırlaştırmadın bi anda çoğalmaya başladılar naparsın? neye göre seçersin? insanlıkta şu an bu halde, iyi olanlar cennete olmayanlar cehenneme gidecek.
    3- mantıklı düşün ulan sen bakkala gidip ekmek aldıgın zaman bile bi teşekkür bekliyorsun, tanrı senin yaşamanı sağlamış bi teşekkür etmeyecek misin?
    4- buna verecek bi cevabım yok kaynak gösterir misin nerde diyor böyle bişeyi. direk düşünmeyi şeytansı buldugu bi cümle istiyorum. yakın cümleleri okumuşlugum var.
    5- yapmak ya da yapmamak senin elinde. şimdi ülkeni düşün anarşi çıktı müzakereye gidiliyor ve orta yol bulunuyor. onun gibi düşün. yani tanrının gözünden bak yaratıyorsun sonra olmadı deyip hepsini yok ediyorsun. olmaz ki seleksiyon yapman lazım bunu nasıl yapacaksın?
    not: din hiç umrumda olmadı, bu kadar çok mesai harcamadım. din insanları bi arada tutma için bi araçtır. sen bu konunun bu kadar üstüne gittikçe inananlar da o kadar üstüne gelecekler. sonuçta bi inancı tartışıyorsun ne kadar mantıklı olabilir ki?
    bak hawking bile diyor tanrı parçacıgı diye. tartışmanın manası yok bi yere varamazsın. inanmıyorsan inanmamanla kal kışkırtma insanları inanıyorsan da inanmayana saygı duy.
    bu arada müslümanlara sesleniyorum müslümanlık harbi pis bi din gidin hıristiyan olun daha fazla değer veriyorlar insanlara
    ···
   tümünü göster