1. 26.
    0
    @23 denen pekekent, hala sana ne diyor, amın evladı, sana bilimsel bir şekilde isimlerin çocukların pgibolojisini etkilediğini anlatmaya çalışıyorum.

    kürtlerin insanlığa faydaları dokunmadığını söylediğimde bana dedin ki türkler ne kattı, ben de sana türklerin kattıkları bir şeyleri söyledim, ayrıca ben de bir sosyolog iktisatçıyım, kattığım şeyler var, emin ol senin kadar boş bir huur çocuğu değilim. zaten bunu yukarıda yayınlanmış makalem var dediğimde anlaman gerekiyordu anlayamadın, tabi benimki henüz büyük bir katkı değil ancak büyüklerin geleceğinin sinyalidir, ayrıca benim katıp katmamam çok önemli de değil. benim gibi düşünen sıradan bir çerkesinde bu duygularını gelip buraya yazma hakkı var.

    hem soruyorsun, cevaplayınca da züt olup tak atıyorsun, kendi yaptıklarımı anlatmayı sevmem ama zorluyorsun. tam bir malsın. kalbini kırmak istemem ama senden bi tak olmaz.

    kürtlerin ırkçılığına dönelim beyler, la adam türk bayrağını yakıyor,apo posteri asıyor, ırkçılık o kadar gözlerini kapatmış ki apo'nun benim annem türktü fırsat verilirse türklere hizmet etmeye hazırım dediği videoyu izlememişler gibi.
    ···
   tümünü göster